INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

torsdag

Nytt i butikken

Påfyll av sinkhus fra Walther & co.
Tre ulike hustyper, to av dem ser du på bildet under! ;)
Artig juletrepynt fra Walther. I bakgrunnen skimter du kanskje et mini-hus også? Helt flate - perfekt til å henge på treet! Juletreet i butikken er nå pyntet med tinnsoldater, mini-hus, trommer, sølvfugler, tøyhjerter og sinkengler! Utrolig fint! Kunne faktisk ha tatt med meg hele greia hjem til jul, ser jeg nå.... Hva har egentlig skjedd med meg? Jeg liker egentlig ikke rødt, men alt jeg tenker på nå er røde tøyhjerter, tinnsoldater med små, røde bukser, og røde og hvite trommer...!
Hmmm. Må vel bare hoppe i det, og invitere litt røde innslag inn i heimen til denne jula da! Denne tromma skal i hvertfall bli med.
Nå med en gang faktisk! :D
Har store planer om pynting av juletre hjemme nå til lørdag. Spørsmålet er bare hvor skal jeg finne det? Med snart en meter snø i skogen, er det ikke så enkelt å manøvrere seg frem der... Jeg må tenke litt på det, og trenger kanskje en lur plan! :) Fortsettelse følger........

5 kommentarer:

 1. Oi...så fine hus....ja litt rødt kan du vel ha:))
  Vi er innsnødd......men nå kom det en med traktor her...hvis ikke hadde det blir ski til Bjugn imorgen, hehe, neppe...men vi har ikke kommet ut med bil nei:)
  Håper du finner et flott tre...vårt ser ikke ut..pistrette...men det er visst in i år:)) Greit med moderne tre...
  Kos dæ, klæmmings:)

  SvarSlett
 2. Linda, jeg er allergisk mot grantær- sånn i tilfelle du vil unngå nysende, rennende øyne og andre ekle kroppslyder/væsker fra meg på lørdag;-)

  SvarSlett
 3. He he, "nysende, rennende øyne", var kanskje en smule overdrevet, når jeg tenker meg om vet jeg ikke helt hvordan man nyser med øynene, men vi kan jo sjekke...

  SvarSlett
 4. Hahaha! Hanne du er jo tett på hver fest , kanskje du er allergisk mot noe annet? Det skal vi teste på lørdag;) Jeg tror kanskje det er skinnsko ;))

  SvarSlett
 5. Hahaha! Jeg holder også en knapp på skinnsko! ;) Ser dårlig ut med tanke på juletre til helgen uansett! Trenger traktor! :)

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)