INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

tirsdag

Mus i hus (!!)

Med kulden, kom også musene i hus. 
Noen ganger hører vi de kravle i veggen, på jakt etter mat og varme, vil jeg tro. Heldigvis holder de seg inni veggen, og jeg tror huset skal være noenlunde tett på innsiden. Håper dermed jeg slipper å se dem danse ute på kjøkkengulvet mitt på julekvelden....
Det store spørsmålet nå er, hva kan jeg by på til jul? Ost eller gift? Haha! Jeg er jo egentlig snill, men spesielt trivelig er det altså ikke.... 
Denne musa derimot, hun må gjerne bo her sammen med oss! 
Den har jeg fått av min mor, og er egentlig ment til å slukke lys med. Enn så lenge står hun her på nattbordet mitt som pynt.

Dere som har fulgt med bloggen en stund husker kanskje at vi har en egen musejeger i hus også. Dere må tro han spisser ørene og er på vakt når vi hører dem inni veggen på kveldene. Mulig han er litt skuffet over seg selv, til tross for god innsats sommeren som var. Er du tøff og tåler en støyt, kan du lese om det her! ;)

Kun 3 dager igjen! Er du ferdig med julegavene? 
Hvis ikke vet du hvor du finner dem!!! ;D

3 kommentarer:

 1. Mus i veggene her og gitt, men ingen som har dukket opp inne etter at dørstokken på badet endelig ble klaska på i sommer. Før det var det noen ganger at Bast fanget mus både på stue og bad.. Da endte det med at jeg la ut gift, men jeg kommer neppe til å gjøre det igjen, for det er seigpining for musene; de blør ihjel etter tre-fem dager... Feller funker kjapt, og stort sett, smertefritt.

  (Fikk forresten ikke åpnet linken din, sto at siden ikke eksisterer.)

  SvarSlett
 2. Ok. Da dropper jeg gifta. Feller there is! ;) Ønsker jo ikke å seigpine dem heller... Tror linken skal være fikset nå!?

  SvarSlett
 3. Iiik....mus er pyton. Kjøp en slik dings og sett i stikk-kontakten. Funker som fjell og musa stikker av. Hunder reagerer ikke på den. Den gir ifra seg en høyfrekvent lyd, som kun musa reagerer på. Har du "mye" hus, kjøp flere!
  Lykke til:)

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)