INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

fredag

Kongler og svibler

Dette er kanskje ikke en typisk juleting, men noe jeg faktisk gjør hele året, og det er å bruke ting fra naturen i interiøret. Som her, kongler. Legg de på et brett, putt dem i et glass, eller kanskje i en fin krukke, istedet for planter og blomster. Her som en fin kontrast til mitt favorittbrett i sølvplett på stuebordet.
En annen favoritt til jul, og faktisk helt frem til påske, er løkblomster. Til jul er det selvfølgelig svibler og amaryllis som gjelder. Enkle å få tak i er de også, ettersom nesten alle dagligvarebutikker nå selger blomster. Her hjemme går de selvfølgelig i hvitt!
Hvorfor ikke pynte med en kongle vedsiden av, her også?

I Klakkenbakken har fredagsroen endelig senket seg, etter en passe sen middag. Nå er det litt rødvin i glasset, før jeg skal plage min kjære med på en bitteliten skogstur. Jeg tør nemlig ikke traske opp i skogen helt alene på denne tiden av døgnet, i tilfelle elgen er ute og går. Røveren (les: hunden) er det heller lite vits i, da han ikke er stort større enn en rotte, og kun er tøff på avstand. Så da får samboeren gjennomgå. Igjen. Her skal det nemlig jaktes adventstre!!! :))

Håper alle nyter fredagskvelden!

4 kommentarer:

 1. God jakt, og god fredagskveld!
  Snakkes i kaoset i mårra ;)

  SvarSlett
 2. På tide med julegran nå ja....:)RØDT er jo julefargen....gardinen ble jo flott! Kan det man vil...kanskje vi sees i morgen:)
  Hen en fin kveld...klem fra Katharina

  SvarSlett
 3. Håper turen gikk bra;) Kongler bruker jeg også som pynt. Amaryllis og svibler er i hus hos meg også. Diller og daller:)
  Her er det snø i lufta nå....og vind. Hutte meg tu...når skal jeg på tur!
  Klemmings:)

  SvarSlett
 4. Svibler lukter SÅ godt <3
  Det må jeg også ha ;)
  Så fint det ble med de konglene på fatet. =)

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)