INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

torsdag

Sannelig

Snart fredag igjen, og jammen meg ikke lenge til jul heller! Ble skikkelig påmint det i dag da juletreet ramlet inn døren her! ;) Hører det er flere og flere som tyr til plasttrær til jul, både pga allergier og renhold. Smart. Det er vel kanskje også miljøvennlig da? Samt at man slipper å spekulere på hvor man skal dumpe juletreet når det er tørt og ''barløst'' på nyåret!!

Da jeg gikk rundt på messa i august, la jeg plutselig merke til dette treet. Utrolig fint! Liker både fargen, fasongen og strukturen på det. Akkurat passe høyt er det også! ;)
Treet koster litt over tretusen kroner, og kommer ''på rot'' :))
Dvs. det står i en (plast)blomsterkrukke, slik at det kan stå som forevist, i ei bøtte, eller ei krukke. Om ønskelig kan man sage av ''rota'' slik at man kan bruke den gode gamle juletrefoten også! Nisselurt! :)
Jeg har bestemt meg for å avvente pyntingen en liten stund til, så her står det på visning bak i butikken, noen uker til... :) Om noen er interessert, så bør dere mekde interesse tidlig, da det blir bestillingsvare.
***
Fortsatt fin torsdag!

1 kommentar:

  1. Jeg har uttalt: det kommer aldri et plasttre inn i mitt hus!! og det holder jeg fast ved:)) Men er skjitlei barnåler hvert år, så man kan undres:) Treet du viser var jo lekkert da...
    Venter litt med jula jeg tenker jeg!

    Nå skal jeg ut i blæst og regn..
    Ha en fin kveld, klem fra meg:)

    SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)