INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

tirsdag

Helgen - kort fortalt!

Nesten en uke siden jeg blogget, igjen! En skulle tro at høsten var høysesong for blogging, men ikke her i gården. Jeg kan jo begynne med å si at på fredag kom endelig den etterlengtede leveransen fra Walther og co. Utrolig mange fine lyshus, og annen morsom julepynt! Sjåføren som kom trillende inn med varene sa at jeg lyste opp som ei sol da han kom, med pallen foran seg! Ja, så mye har jeg gledet meg til det skulle komme! Haha.
Uansett, nå har jeg pyntet juletreet også. Med bare sink, denne gangen. Spørs om det ikke blir mer kuler i gull og sølv litt ut i advent! :)
Disse sinkhjertene er bare så fine - for ikke å snakke om juletreet da!! :))
Siden fredag har dagene gått i ett. Her kommer det, kort fortalt.
På lørdag dro vi inn til Trondheim, sammen med et vennepar, på humor-galla. Et lite mini-julebord kan en kanskje kalle det! Søndag lå vi på sofaen stort sett hele dagen. Mandag var jeg i Trondheim sammen med Kari-Anne, resulteter fra dagen kan du se her! Og slik gikk den helga! Ellers går det en del i maling og rydding også, men nå kommer det ikke flere gjestehusbilder før det er ferdig. Dette skal jo ikke være en kjedelig bygge-blogg heller da! :)
***
Lover å ta meg sammen. Nå er det ikke så lenge til advent heller. Skal faktisk begynne å pynte nå i morgen(!!!) og jeg gleder meg selvfølgelig veldig!! :)
Flere som gleder seg? Har dere begynt allerede kanskje??
* **
Flere sinkhusbilder kommer senere!!! :))

2 kommentarer:

  1. Jaaa til mere zinkhusbilder:) Kan du skrive høyden på de også?
    Ute er det jo skikkelig julestemning...jeg skal pynte på søndagskvelden!! Men leter etter tovanissen...kaos i "den avdelingen". Jeg tror deg når du skriver at du skinte som ei sol:))
    Ha en fin kveld, klem fra meg:)

    SvarSlett
  2. Snart advent..hurra! Jeg har tjuvstarta og hengt opp litt granbar..bare som et bittelite forspill ;) Nei damer, det er bare å glede seg over desember! Selv om det kan bli noe stress, så avsluttes den med en ukes (nesten da) feiring. Gledes ;D

    SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)