INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

fredag

Fine dager!

Tror kanskje ingen har så fine dager på jobb, som undertegnede for tiden! Masse trivelige damer, store og små, innom butikken, og dagene går bare superfort. 
En og annen kar kommer også inn, muligens fordi ryktene går, om at det er kaffe og kaker å ''få'', og det er selvfølgelig ekstra hyggelig! 
Litt vanskelig å beregne kakebestillingene foreløpig, men det ser jeg vel etterhvert! I dag fikk vi levert både cupcakes og gulrotkake, og de søte, små rosa, fikk med en gang føtter å gå på, så i morgen frister jeg med verdens beste gulrotkake til kaffen! :)
Ellers så venter jeg fortsatt på en god del varer, og håper det kommer nå over helga!
Å vente er nemlig noe av det verste jeg vet!! ;)

Kjære medbloggere:
Kanskje noen av dere kan forklare meg hvorfor bildene mine plutselig har blitt så uklare når jeg laster dem opp på bloggen?? Når jeg legger dem over på Macen er de nemlig fine, men med en gang jeg laster dem opp her inne blir de helt ''blurry''.... Merkelig!
Jeg må vel sette meg ned og se om jeg finner ut av det.

Nyt fredagskvelden - og velkommen til Leira i morgen!

1 kommentar:

  1. Hm merkelig med de bildene da.. Kan dessverre ikke hjelpe deg.. Men kan nok hjelpe til med kakene.., nå er det liksom bare å spise, siden jeg har vondt i halsen og småsyk.. Og har spist masse kaker ( og null trim) de siste dagene! Ses kanskje i morgen! Klem

    SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)