INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

onsdag

Håper alle har hatt en fin start på det nye året!
På dag 5 har jeg fortsatt tro på at 2011 blir et bra år... ;)
Her hjemme har jeg i dag vasket ut siste rest av 2010, og føler nå for å fylle på med lyse pasteller og vårlige tekstiler.
Noe vinterlig skal som sagt få ligge en liten stund til.
Konglene jeg pyntet lysfatet mitt med til jul, har i dag forflyttet seg til vindusposten. Brunt og hvitt er en fin kontrast, og er en fargekombinasjon jeg har tenkt å bruke mer av inne i gjestehuset etterhvert. Her er det altså bare å følge med etterhvert som det blir lysere! :)
Disse fine lysglassene hadde vi i butikken nå før jul, og viste seg å bli kjempepopulære. Spørs om jeg ikke må prøve å få skaffet noen flere. Lysglass er jo noe vi bruker hele året gjennom!

Ellers vi jeg bare minne om at januarsalget er i gang for fullt på Himlingen nå. Ut med det gamle, betyr inn med det nye. Våren er jo ikke langt unna nå, selv om vi sliter litt med snøen for øyeblikket!
Ta turen innom butikken eller besøk oss her, for mer info! :)

3 kommentarer:

 1. Nydelig med kongler og lyslykter:)
  SKjønner dere har mye snø ja...ikke mye her men det lille som er, lager dyner og fonner... Pass på tak!! Jeg tenker på hytta...men en hyttenabo skulle sjekke....
  2011 blir bra, helt klart:)
  Nyt kvelden...fikk kasta på meg influ her igår men formen er stigende, så det var et mildt anfall:))
  Klemmings:)

  SvarSlett
 2. Jeg startet året litt bråmodig med å kutte ut sjokolade . Og det er ikke det samme å knaske druer men du verden så mye bedre man føler seg. Kanskje jeg slipper begynne trene i år også ? Haha. ( ikke pga. BMI men pågrunn av tyngdekraften. mere . )

  Sees snart ! Stor klem!

  SvarSlett
 3. Hei!Fine disse glassene dine ja!Jeg var på Himlingen før idag.Masse fint:-)Tok med meg et par cardigan hjem:-)

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)