INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

fredag

FREDAG

Et snev av vår i butikken nå. Jeg tenker, pasteller..... :))
Fatet på bildet er fantastisk fint, og kommer fra Nordal. Kan faktisk henges på veggen - og brukes som bordplate. Dvs. at det finnes svarte jernføtter å skaffe!
Herlig ny serie i porselen, fra House doctor! Store og små boller, krus og skjærefjøler, med 4 ulike motiv (på innsiden) å velge i. Kanskje noe for de som ikke er så glad i småblomstret oldemorservise?
"Hattehylla" fra IB Laursen fikk jeg hengt opp denne uka. På krokene kan man jo henge alt hva hjertet begjærer, og hylla passer like fint på kjøkkenet som i gangen. Har begynt å bestille nye varer til butikken, og slike søte småmøbler kommer det mer av utover vårparten. Hyller, knaggrekker, tallerkenrekker, bord og stoler, og sånne fine speilhyller, som du kanskje har sett i diverse interiørblader!? Skal prøve å finne noen bilder etterhvert, slik at dere får sett dem!
Fra butikken, og over til noe heeelt annet!
I ettermiddag mens vi satt og spise middag, kom endelig det etterlengtede takraset fra fjøset her hjemme. Flere av dere vet hva jeg snakker om..... Så, hva skal jeg bekymre meg for nå?? Haha! Har knapt tenkt på annet den siste uken! ;D

Som dere kanskje skjønner, så er fredagskvelden nå satt!
Her skal det måkes is og snø fra gårdsplassen! :)

Ha en fiiin fredagskveld dere også!!

5 kommentarer:

 1. God fredagskveld til dere! Jeg har akkurat kommet hjem fra byen - vært på "bunadsraid"... Så nå var det godt å komme hjemtil sofa,rødvin&biff!

  SvarSlett
 2. Haha Linda no som takraset har gått,kan du sekkert bekymre dæ for at det e væl godt sparkføre i Klakkenbakken=)
  God helg te dæ og guttan;)

  SvarSlett
 3. Ja, henger meg på Elin Mari; du begynner jo å trekke på årene, så lårhalsen og blankis er dårlig kombinason- fin fin bekymring ;-)

  SvarSlett
 4. Ønsker dere en fin lørdagkveld, og ettersom snøen har rast av taket....da kan du være HELT UTEN bekymringer i kveld!

  Klem fra Katharina

  SvarSlett
 5. Hei Linda!De skålene ser fine ut!Jeg må ta en tur i butikken din!:-)Bra flott at snøen har minka betraktelig!!Det kan godt regne og blåse ei stund til!!Enig?:-)Ha en fin søndag!!:-)

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)