INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

fredag

God helg!

I dag var det virkelig deilig å kunne synke ned i godstolen med rødvinsglasset, du! I morgen har jeg lørdagsfri, og dagen skal tilbringes, kanskje ikke uventet, hjemme. Her har det nemlig hopet seg opp med klesvask og rot den siste uka, og huset skriker etter en liten opprydding. Selv skriker jeg etter litt dagslys, så derfor krysser jeg fingrene for at det blir oppholdsvær, i hvertfall noen timer midt på dagen! :)
Min aller første ildtopp har flyttet inn i stua i Klakken.
Sliter litt med å finne blomster som trives her, etter at vi fikk montert varmepumpe for to år siden, derfor må det prøves og feiles litt. Ikke akkurat min type blomst, men fargen er jo veldig meg, så vi gir den en sjanse... ;)

Etter å ha vært forholdsvis rolige den siste måneden, er vi nå endelig klare for å kaste oss over operasjon gjestehus igjen.
Vi ble liksom litt satt ut av spill før jul, og rakk ikke det vi hadde planlagt pga kulden, og all den snøen som kom. Men i løpet av en ukes tid, håper og tror vi at listverk og maling er ferdig for denne gang. Dermed kan jeg kanskje begynne å flytte inn allerede til neste helg!?
Det hadde vært noe det! :)

Kanskje kommer det noen bilder i morgen.... Vi sees!

4 kommentarer:

 1. Varmepumpe og planter er visst en utfordring. Har pumpe i tv-stua vi men ikke "her" jeg sitter:) Du får prøve deg fram.
  Nyt fridagen din, ut og få dagslys og frisk luft:)
  Her blåser vi snart bort!!!
  Klemmings:)

  SvarSlett
 2. Tenkte på en ildtopp i går jeg også....kanskje det blir i dag:)
  Føles ikke akkurat som utevær nå nei...men det er lov å være optimist:)

  Gleder meg til å se mere av det lysthuset.
  Kos deg på fridagen..klemmer!

  SvarSlett
 3. Trivelig med blomster til helgen:-)
  Jeg er spent på lysthuset ditt jeg også ,Linda!:-)Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)