INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

søndag

Søndag og litt kjøkken

Da er vinterferien snart over, og i morgen er det tilbake til virkeligheten igjen! Blir egentlig litt godt også! ;)
Perfekt avsluttning i dag, med masse trivelig besøk, kaffe i gjestehuset og pølsegrilling ute. Med 6 barn på besøk, ble det virkelig liv på gården, og både hund og hester er stappmette enda etter alle godbitene de fikk servert i løpet av dagen! :)
I kjøkkenbenken i gjestehuset har vi brukt gamle potetkasser som skuffer. Under kassene har jeg festet tykke møbelknotter for bedre gli, og for ikke å skrape opp hyllene.
I påvente av at handymannen skal lage skapdører, har jeg sydd en kappe av en gardin fra House doctor jeg har hatt liggende. Minner litt om de marokkanske brudeteppene man ser i interiørbladene for tiden, med disse paljettene nederst, synes jeg.

Håper alle har hatt en deilig søndag, og ønsker alle som er innom en fin start på den nye uka. Tenk, allerede 1. mars på tirsdag!!
Tjohei hvor det går unna! :D

2 kommentarer:

 1. Høres ut som ei topphelg:) Potetkasser??? Iiik...det har jeg vært på leit etter... De er jo bare perfekte til det meste!!
  Deilig med slik temp...tenk, det var så "varm" sist juni var....da sto vi ute og malte hus.
  Nyt ukestarten, klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Hestene ble nok mette ja...noen var veldig ivrige på å fore de;)
  Gjestehuset er kjempefint. Mange detaljer og smarte løsninger. Hvem hadde tenkt på å ha møbelknotter under potetkassene...jo du!!;D

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)