INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

fredag

Nye detaljer i gammel stil.

Er veldig glad i å blande gammelt og nytt, både når det gjelder møbler og små detaljer.
Blant annet pressglass! Gamle karafler, vaser og glass finner jeg alltid masse av på loppiser i Sverige, men også i interiørbutikkene. Denne vasen kommer fra Lisbeth Dahl, og var i utgangspunktet en liten oljelampe. Lampa endte i gulvet på et eller annet mystisk vis og underdelen brukes nå som vase. Fiffig!
Hjemmelaget knaggrekke med kroker fra butikken, en liten plankebit og litt hvitmaling. Enkelt og greit. Emaljeproduktene ser ut som om de er av god, gammel årgang, men også de er nye og kommer fra IB Laursen. Kurven passet perfekt til oppbevaring av kronelys, men kan selvfølgelig brukes til så mangt.....
Må bare vise min aller nyeste anskaffelse - en husmors drøm!? Klarte ikke styre meg da jeg kom over dette nostalgiske kostesettet på nettet. Det kommer fra Iris Hantverk, og er selvfølgelig svensk! ;) Kunne endelig (med et stort smil om munnen) kaste ut den røde plastikk-saken som jeg har hatt bortgjemt oppe på loftet! ;D Dette havnet selvfølgelig ute i gjestehuset, så nå spørs det om jeg ikke blir nødt til å anskaffe et til! Eller? :))

Håper alle har det fint! Her hjemme nyter jeg ''vinterferien'' til det fulle. Tenk så deilig det er med plussgrader! Vannet siler fra takrennene og isen braker. Håper virkelig ikke at det snur mot de blå igjen, men at det går riktig vei nå! :)

Ha en fin lørdag!

4 kommentarer:

 1. Stilig kostesett!
  Hva skal dere bruke gjestehuset til? Gjester, eller skal dere bo der selv? Ser skikkelig flott ut! :)

  SvarSlett
 2. Hei og takk for det! ;)
  Gjestehuset kommer vi nok til å bruke mest selv, pluss at vi får et ''ekstra'' gjesterom, da vi kun har et inne i hovedhuset! Da vi stort sett er utendørs på sommerhalvåret, er det også greit å ha en ''utestue'' når man får bruk for det! ;)

  SvarSlett
 3. koselige bilda!!!

  og søtt kostesett du fikk kjøpt deg ;)
  her smelter isen for tiden også, herlig og måtte varmen fortsette . det er jo vår jo!!!

  go helg!

  SvarSlett
 4. Fine bilder Linda!Å det kostesettet må jeg også haaaa!:-)))

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)