INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

mandag

PROSJEKT STOL!

Nå skal dere få se mitt nyeste prosjekt! Noe som viste seg å bli mye mer omfattende enn jeg først hadde tenkt... Men men! Sånn kan det gå noen ganger, når man er optimist til det siste. :)Som den ekte auksjon- og loppejegeren jeg er, hender det seg at jeg er superheldig og kommer over noen skikkelige kupp, i egne øyne vel og merke. For litt over et år siden var jeg så heldig å komme over noen stoler jeg lenge hadde ønsket meg. Disse har jeg hatt en plan om å trekke opp siden da, men da dette er et av maaange prosjekter jeg har liggende har det tatt litt tid å komme i gang. I helgen bestemte jeg meg for å endelig begynne...
Da jeg begynte å dissekere den første stolen viste det seg at hele setet måtte byttes. Rubbel og bit! For å si det sånn er ikke det gjort på en dag. Haha... Typisk!
Hittil har jeg brukt 2 dager på å strippe 3 stoler ned til treverket. Skal i et senere innlegg vise hvordan innmaten ser ut.
Litt sånn som moten har vært en stund nå: lag på lag!
En ting er i hvertfall sikkert! Det er skikkelig håndtverk... ;)

1 kommentar:

  1. En ting er sikkert, dette blir bra. Når varen er så bra i utgangspunket kan det ikke mislykkes. Vakker var de:))
    Tenkte meg på loppis på Opphaug i går men det passet dårlig på grunn av nyoperert hund...men skulle gjerne vært på noen ja. Gi meg tips hvis du har noen!!!!
    Lykke til, du har litt å henge fingrene i skjønner jeg:) Arti...
    Klemmings:)

    SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)