INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

torsdag

Vårstemning!

Snart blomstrer heggen, epletrærne, og ikke minst hvitveisen igjen!
Det er faktisk ikke så veldig lenge til! ;)
                                                
 

De siste dagene har jeg drømt meg bort i gamle interiørbladet, og ikke minst hageblader.
Gleder meg til å rydde i hagen, grave i jorda og plukke store buketter hvitveis!

I morgen er det jammen meg 1. april dere! 

Om ikke så altfor lenge kan vi ta frem småskoene igjen.... 
Jeg kan nesten ikke vente! :)

søndag

Herlig søndag!

Her har snøen lavet ned de siste dagene, og plutselig er vi tilbake på vinteren her i Trøndelag. Jeg som hadde satt påskeliljene på trappa forrige uke, da det endelig luktet litt vår her omkring... Når jeg tenker meg om, gjorde jeg vel akkurat det samme i fjor, og det endte med at liljene snødde ned etter noen dager da også! 
Litt vel ivrig på vår kanskje? ;)
I dag har vi vært hjemme hos mine foreldre på middag, og på et lite ærend. Min mor har nemlig kjøpt seg ny lysekrone til spisestuen, og trengte litt hjelp med å henge den opp. Resultatet ble kjempebra! ;)
Lysekronen er kjøpt på Himlingen, og kommer fra Lisbeth Dahl!
Det var en stykk fornøyd mamma vi forlot her i ettermiddag, skal jeg si dere. Hun har nemlig drømt om en lysekrone her leeenge, og nå er drømmen endelig blitt virkelighet! :)
Tror faktisk mannen i huset ble fornøyd han også!?


Ellers anbefaler jeg et besøk hos denne damen i dag.
Kjempe koselig reklame for min lille butikk der, denne søndagen!
Tusen takk, Hulda! ;)


Ønsker alle, gamle og nye lesere, en fortsatt fin søndag! :))

torsdag

Egg

Å være syk, ligger liksom ikke helt for meg... 
Blir så forferdelig rastløs! Noen som kjenner seg igjen? ;)
Uansett, i kveld begynte jeg plutselig å tenke på påskeegg. Regner med at det er flere der ute som gleder seg til påska nå!
Selv om det finnes utrolig mange fine påskeegg å få kjøpt, er det alltid gøy å pynte noen selv også. I fjor prøvde jeg meg på decoupage for første gang, noe jeg også har tenkt å gjøre denne gangen, men det hadde jo vært gøy med noe nytt i år og... Noen gode forslag?
Kanskje jeg rett og slett burde hive meg over vannmalingen igjen? ;)

Flere som lager egne påskeegg der ute?

tirsdag

Storm her i dag, og jeg er blitt forkjølet!
Æsj. Når jeg kommer hjem skal jeg tenne masse lys, og gjøre absolutt ingenting! :)

Mer av det som kom fra Lisbeth Dahl i går.
Er liksom ikke helt i bloggemodus for tiden, men jeg vet av en annen dame som er det. Besøk den funky bloggen hennes her! :)

Fin tirsdag!

mandag

Ny uke!!

En liten leveranse fra Lisbeth Dahl på en mandagsmorgen er jo ikke å forakte! Se bare på de utrolig søte sminkepungene... ;)
I tillegg kom det bla. kjempe fine klokkespill i sølv (med sommerfugler på), diverse glassknotter og 8-armede lysekroner.

Ønsker alle en nydelig ukestart!! :)

lørdag

Pelargonia og helg

Nok en hyggelig uke er over, og en litt sliten Linda har tatt helg! ;)
Denne uka har jeg fått gjort litt her hjemme også, bla. pottet om alle pelargonier som har hvilt seg på loftet gjennom vinteren. Er litt pysete når det gjelder å klippe dem ned, det må jeg innrømme, men de blir da som regel fine likevell. Nå gjelder det bare å huske å vanne og gjødsle dem på ukedagene. Plantene oppe på loftet er lette å glemme, da vi ikke ''bor'' der oppe, men nå holder vi på å pusse opp, så det blir kanskje lettere fremover. Ganske sikker på at de gleder seg til å flytte ut til sommeren, de også... :)
Ellers har jeg hatt litt ''ryddemani'' denne uka.
Skuffer og skap er rensket, garderoben er på gang, og jeg kjenner jeg blir litt ''lettere'' for hver dag som går! :) 
Blir deilig når jeg er ferdig!

I kveld skal husfolket faktisk ut på fest! Ganske lenge siden sist egentlig, så det store spørsmålet nå er: Hva skal jeg ha på meg??
I-landsproblem delux, jeg vet.... 
Vi er heldige som bor her i lille Norge, det er sikkert!

Ønsker dere alle en fin lørdagskveld!!

onsdag

Nytt klesmerke

InWear kjenner kanskje de fleste til? Utrolig mye fint har de i hvertfall. Litt strammere stil, og fine, klassiske snitt.
Klikker du på bildet, får du se det i større format.
Som dere ser er det den klassiske citylooken som gjelder denne sesongen! Dressjakker, skjørt, skjorter og skjerf. Kjempe fint! :)

Her i butikken har jeg ryddet litt i salgsstativene i dag, og nå får du faktisk 3 for 300 kr i utvalgte styles, så løp og kjøp! ;)

tirsdag

Fullt opp

Mye å gjøre for tiden, både hjemme og i butikken, så blogging blir dermed nedprioritert! Hjemme pusser vi opp 2. etasje (soverom, gang og kontor/walk-in closet), og her i butikken begynner det å bli vår, både på interiør- og klesfronten. Tenk, halve mars er allerede gått, da er det bare resten igjen, så april!!
I dag er det igjen klart for bursdagsfeiring, da min lillebror fyller år.
Selv tror jeg kanskje jeg nøyer meg med en heklet cupcake fra Falby til kaffen. Begynner liksom å merke alle bursdagskakene og fastelavnsbollene på hoftene.... ;)

Håper alle har fine vårdager! Sol og blå himmel er jo ikke å forakte! ;D

fredag

Prikker

En av mine mange ''svakheter'' er prikker.
Kommer jeg over noe fint, og i tillegg med prikker på, ja da er jeg solgt! :) Som da disse koppene først kom til butikken.
For en tid tilbake ramlet jeg også over en nydelig voksduk, på en tur til Trondheim. Jeg kjøpte noen meter, til tross for at jeg ikke er noen voksduktilhenger, og tenkte at jeg alltids skulle få bruk for den. Lyseblått og prikker er jo en uslåelig kombinasjon! ;) Stoffet er siden blitt brukt til å trekke opp en rørstol....! De resterende meterne ligger fortsatt i skapet, i påvente av nye tullete prosjekter....
Både stolen og koppene har fått flytte ut i gjestehuset, og venter nå bare på at våren skal komme! Koppene er forøvrig nå på lager igjen i butikken, om du også ble litt forelsket! :)

Lørdagsfri, og snekkerhelg i Klakkenbakken!

Håper alle får en strålende helg! :))

torsdag

Vareboom!

Enda mere varer har funnet veien til butikken denne uka! Både klær og interiør. Min favoritt er Falby!! Jeg lar bildene tale for seg!
Sommerfølelse delux på Himlingen nå!
Ønsker alle en fin torsdag i solskinnet! :))

onsdag

Da er jeg akkurat kommet hjem fra Trondheim, hvor jeg har vært på innkjøp hos Saint tropez. Masse fint kommer til butikken i juni og juli. En liten forsmak på høsten, så her er det bare å glede seg! Men først og fremst gleder vi oss selvfølgelig til våren og sommeren!
Årets høydepunkt, definitivt! :)
Orkidéen på stuebordet har fått selskap av en ny lysestake. Blank og fin står den der, og minner meg på at det er viktig å kose seg i disse dager og, mens det ennå er mørkt kveldstid! Selv om det er en mager trøst! ;)
Lysestaken kom forrige uke, og er fra Lisbeth Dahl!

Fikk beskjed om at Falby har ankommet butikken også, mens jeg var i byen. Blir spennende å se når jeg kommer på jobb i morgen! :)

Fortsatt fin onsdag!

tirsdag

Vår dag!

Tenk!! Kvinnedag og feit-tirsdag på samme dag! Haha!
Feiret med å spise saltkjøtt og kålstappe ute, og tilbringte resten av dagen utendørs. Deilig å være ute når temperaturen minner om vår, tiltross for litt ruskevær! :)
Orkidéen fikk jeg i helgen, og pryder nå stuebordet hjemme!
Behagelig å hvile øynene på! :)

Sliter litt med bloggen for tiden, først forsvant bildene i bloggrollen min, så forsvant besøkstelleren. Nå er bildene tilbake, men telleren mangler fortsatt! Noen som vet??
Også jeg som tenkte å ha en liten ''feiring'' her inne i disse dager.... Hjelp!?

mandag

Prinsesseseng

Da jeg var lita jente drømte jeg om å ha himmelseng på rommet mitt! Da det var lavt under taket, og i tillegg skrått lot det seg desverre ikke gjøre, men min kjære mor laget da et forheng foran senga, slik at det ble som en liten hule ved kneveggen! Supert smart og kreativt, og jeg husker jeg ble kjempe glad! Hadde jeg derimot vært lita jente i dag, hadde jeg antageligvis ønsket meg en sengehimmel som dette!!! :) Sengehimmelen kommer fra Lisbeth Dahl om har supersøte detaljer som dusker og rosa diamanter.
Virkelig en prinsesse verdig!
Selv har jeg planer om å henge den i bjørka i hagen, og rett og slett bruke den som myggnett. Så kan jeg sitte under den på varme sommerkvelder, med et glass rosèvin og en bunke interiørblader! Sukk, som jeg gleder meg til sommeren! :)

Fin mandag!

søndag

Fraværende

Plutselig har det gått mange dager, og det er allerede søndag igjen!
Denne uka har gått ekstremt fort. Før helgen ble det pakket ut 3 store paller med interiør i butikken, og da går tiden av seg selv, kan man si. Masse fint har kommet fra House doctor, Lisbeth Dahl og IB Laursen, og butikken har aldri vært fullere enn den er nå. Artig! :)
House doctor, som er en av mine personlige favoritter, skuffer sjelden, og jeg må si at da jeg pakket opp denne termosen fra en av eskene derfra, hoppet hjerte mitt over et slag, helt sikkert! ;)
Kanskje var det fargen som gjorde det, eller kanskje mønsteret. Jeg er jo litt lyseblå for øyeblikket! (Termosen finnes også i andre farger).
Så nå sitter jeg her i stua mi, med min nye termos, nytraktet kaffe og om litt - 5 mila på tv'n! Ute har det sannelig blitt vinter igjen og snølaget ligger tykt. Som en stille protest har jeg tenkt å sett hele løpet og bare være inne hele dagen! ;)

Heia Northug!!!

Ha en fin søndag dere også! :))

tirsdag

Ny måned og nye varer

Har ankommet butikken, og flere nyheter er på vei inn!
Det har tikket inn mailer fra blant andre Lisbeth Dahl, IB Laursen og House doctor om at varer er på tur, så da er det bare å stålsette seg! ;) Denne nydelige lysestaken pakket jeg ut i går, sammen med etasjefat i fil de fer og en vakker lysekrone, fra Van deurs Danmark.

Glemmer til stadighet å ta med laderen til kamera, så bilder fra butikken har det vært dårlig med i det siste, men skal prøve å huske det senere i uka! ;)

1. mars i dag!!
Mars betyr bursdager som perler på en snor, i vår familie. Fastelavnsboller har jeg bestemt meg for å lage til helga også, i tillegg til å spise kake for å feire pappan min som fyller år!!
Ja, det blir som desember om igjen dette! Spørs om jeg blir nødt til å legge nyttårsløftene til 1. april i stedet!? Haha!

Fin tirsdag!

PS! Da er varer fra danske Falby på tur opp også.... Dette blir en spennende uke! ;)