INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

søndag

Hjemmeferie

Årets ferie ble jammen meg effektiv, og vi har fått unna mange små og store prosjekter her hjemme, samtidig som vi har slappet av og kost oss i det fine været.

Lovte tidligere å vise hva mannen i huset laget, i starten av ferien, nemlig nye doble stalldører! De ble akkurat som jeg bestilte, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.
De er laget med liggende, smalt faspanel, og er malt i samme farge som huset. Nå mangler jeg bare de perfekte dørvriderne, som selvfølgelig må være av det gode, gamle slaget.
Noen som vet hvor man får kjøpt det kanskje?
Kransene er en gave fra svigermor.
 Gjestehuset er nesten ferdig malt, mangler bare noen fjøler på baksiden, så er også det ferdig. Først skal det settes inn ovnsrør, og den gamle vedovnen jeg holder på å restaurerer. Når det er gjort, er huset endelig komplett! :)
 Foran denne veggen, som vender mot sør, er det planlagt et rose- og staudebed. Selvfølgelig med oldemorstauder og historiske roser.
I sinktønna vokser en prinsessespirea.
 Stakittgjerdet er så og si ferdig, mangler bare noen få detaljer her også, før det er helt klart. Se forresten så fint lavendelen i krydderhagen blomsterer nå. Måtte bare få med den også... Bak pallekarmene klatrer humlen, villig på de gamle hersjestaurene!
Ellers har vi slappet av mellom slagene også. Med god vin og levende lys, under bjørka, foran gjestehuset, som er blitt vår nye favorittplass i hagen!

Håper helga har vært fin! :)

3 kommentarer:

 1. Herlighet så flott....dørene var knall:) Å sitte utenfor gjestehuset (som jeg kalte sommerhuset..øh..) vet jeg er knallkoselig:)
  Nyt mandagen, klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Veldig så flott....og skjønner godt du vil ha gamle dørvridere til å pynte de fine dørene:) Flere plasser de har det f.eks her: http://gamle-trehus.blogspot.com/ og her: http://moloas.com/

  Bløt mandag i Trondheim;)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott... så utrolig koselig dere har det... må være en drøm å være gjest hos dere...

  Klemmer o=)

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)