INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

onsdag

Konsentrasjonsvansker

Innimellom må man faktisk ha en kontordag, men jeg kjenner jeg sliter med konstentrasjonen. Sitter mest og ser ut av vinduet, på at snøen forsvinner, og at gradestokken viser hele 11 varmegrader. 
Det er sånt man blir glad av! ;)
Det at min kjære kom hjem med en ny bok på mandag, gjør ikke saken bedre. Den store hageboken. Som dere kanskje skjønner, blir papirarbeidet litt nedprioritert! 
Masse nye hageideer har kommet til i løpet av dagen, så nå tror jeg sannelig meg at jeg blir nødt til å gå en tur ut og ''visualisere'' litt! :)) 
En annen ting jeg blir glad av, er å drikke kaffe av mine fine ''hagekopper'' fra Falby! Enkle gleder på en helt vanlig onsdag! :)

Nei, nå hopper jeg i gummistøvlene! Det er kunsten å gripe dagen!

8 kommentarer:

 1. Nydelige kopper! Den boka er også flott:) Det er så herlig med sol og varme!!! Kos deg med visualiseringen:)Klem

  SvarSlett
 2. Fine kopper da...mmmm...den boka skulle definitivt jeg hatt:) Her er det IKKE hage enda....ikke så mye som en liten følelse av det heller:)) Hvor er den kjøpt???

  Ha en fin kveld:)
  Klemmer fra meg!

  SvarSlett
 3. Forstår godt at konsentrasjonen blir heller laber, ja! Men med så fine kopper kan man også bli veldig inspirert! Håper du fikk gjort unna en del så du kunne kose deg ekstra etterpå!

  SvarSlett
 4. Så fine kopper Linda:-)Hvor kan jeg kjøpe en sånn bok?Jeg kunne tenkt meg en kopp med inspirasjon snart.Kanskje vi treffes over ein kaffesup?:-))en vakker dag?

  SvarSlett
 5. Fina! Skjønner godt du mister konsentrasjonen jeg! Spiring og blomster er tingen nå. Planlegger tidenes hippiehage på Stadsbygda men hvorfor må hage og vekster ta så lang tid ? Jeg vil ha den ferdig i sommer !! haha!

  klem!

  SvarSlett
 6. Katharina, Mette og Kari-Anne: Kanskje vi rett og slett burde ha et hageinspirasjonstreff? ;)
  Boka kan dere kjøpe hos cappelen Damm tror jeg! T kjøpte den i en bokhandel i Trondheim! :D

  SvarSlett
 7. awwww, utrolig søte kopper da <3

  Ingrid :)

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)