INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

tirsdag

Det aller helligste

I mange, mange år har jeg drømt om et eget walk-in closet, og da vi kjøpte huset vårt spekulerte jeg lenge på hvordan jeg skulle gjøre dette. Siden huset er stort, og vi er bare to, valgte jeg å sette av et helt soverom til prosjektet.
Da vi pusset opp rommet, for 3-4 år siden, var jeg veldig inspirert av Rachel Ashwell's shabby chic, og falt pladask for den småblomstrede tapeten. Hadde jeg valgt tapet i dag, hadde jeg nok valgt en som er litt mindre sukkersøt, men la gå! 
Et skikkelig jenterom er det i hvertfall blitt! :)

I påsken har rommet fått noen oppfriskende strøk maling, samt ny vegghengt innredning. Den skal dere selvfølgelig få se litt senere, når alt er klart.
Trykk på bildet for å se det i større format.
Det lille sminkebordet er det min gammelmorfar/oldefar som har laget til min mormor og hennes to søstre. I ettertid har det blitt brukt av både min mor og hennes lillesøster, og nå står det altså her, på ''jenterommet'' i Klakken. Et kjært møbel.
Om noen år sitter kanskje mine to nieser her inne, og låner tantes smykker og sko, slik jeg gjorde, da jeg var lita jente! ;)

Nå mangler bare noen få detaljer som speil, knagger, en liten pall og en skikkelig kommode, istedet for den stygge, finerte saken som står der for øyeblikket. Bilder kommer som sagt, etterhvert som ting finner sin plass.

Godt å være tilbake i butikken igjen i dag. Jeg har fått beskjed om at nye varer er på vei, så følg med denne uken. Har masse spennende på gang - bla en ny giveaway! :D

1 kommentar:

  1. Veldig etter min smak:) På loftet i det gamle huset her var det småblomstret tapet på flere rom...sukk!! Skulle veldig gjerne hatt det huset..men ble alt for mye jobb.
    Nye hus blir ALDRI helt det samme uansett....
    Lite blogging her for tiden, men håper på litt tid nå...også ser jeg fram til at det spirer rundt meg:)
    Masse klemmer:)

    SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)