INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

onsdag

Soverom

Ikke mye igjen nå, før vi kan flytte inn på vårt nye soverom!
Planen om å bli ferdig til jul gikk ikke helt som jeg tenkte, da desember ble en smule travel, men innen kort tid nå.... Må bare komme i gang igjen! :)
Inspektør Poppy er rimelig fornøyd med det nymalte gulvet, og ikke minst lyset der inne.
Nå tripper hun bare rundt og planlegger hvor den nye senga skal stå.
Hadde først sett for meg at gulvet skulle pusses mer før maling, men etter jeg hadde grunnet det, bestemte jeg meg for å bare fjerne de verste flisene, og la ujevnhetene være. Elsker resultatet og synes at hver en sprekk og hvert et hull har sin sjarm. 
Dette rommet er vel det rommet i huset med mest synlige skjevheter, og da vi kryssmålte viste det seg at fra det ene hjørnet til det andre skilte hele 5 cm! Må bare passe på å sette senga i riktig ende, slik at ikke alt blodet havner i hodet! ;)
I samme slengen kan jeg kanskje nevne at vi er storforbrukere av møbelknotter her i huset. ikke fordi vi er så redde for striper og sånn, men for at møblene skal stå noenlunde i vater.... Sjarm! ;D

Merkelig dette været i dag, forresten. I det ene øyeblikket flommet lyset nesten over, og på 20 sekunder var det helt mørklagt!
Har heldigvis fått unna masse kjedelig husarbeid, og huset føles nesten som nytt igjen. Helt utrolig hva litt rydding og sortering gjør med humøret, altså! 
Ja, og masse deilig kaffe da....

Har bestemt meg for å selge unna litt saker og ting etterhvert, så følg med! :)

3 kommentarer:

 1. Så lekkert det gulvet ble!!!! Mon tro hvilken maling du har brukt....?? Ser ut som høy glans.
  Poppy er en søtnos:)

  Været er det jeg vil kalle skikkelig skitvær!! Og vi får bare "nyte" det:))
  Klemmings:)

  SvarSlett
 2. Lekkert gulv og bedårende vofs! Haha, huset mitt er også skakt - og ikke minst trekkfullt, var så kaldt på loftet nå at jeg bestemte meg for å sove på stua i natt!
  Peace & Love!

  SvarSlett
 3. Så fint det blir!!! Dere har jammen vært flinke:) Fin dag til deg!

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)