INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

onsdag

Fridag

Kaffe, koselig besøk av mamma på formiddagen, maling på fingrene og snart kommer min kjære tidlig hjem fra jobb! Deilig!
Etter at han har vært borte på jobb, hver kveld forrige uke, henger vi litt etter oppe på loftet, men nå skal vi prøve å gjøre ferdig første prosjekt der oppe!
Selv om mannen i huset har vært fraværende, har undertegnede likevell fått unna noen prosjekter på hjemmebane. Nå har begge gangene i første etasje fått seg et oppfriskende strøk maling, og ikke minst en god oppryddning. Helt utrolig hvor mye ting som får plass i to ganger på litt under 4 kvadrat hver! :)
Dagens bilde er fra trappeoppgangen vår. 
Den plassbygde furutrappa ble satt inn på 80-tallet, og da vi tok over, var den grønn, og hadde gulvbelegg i trinnene. Ikke så veldig fint, men etter timesvis med skaping av limrester og gammel maling, fikk den noen etterlengtede strøk hvitmaling for 3 år siden. Tapeten, Pigkammare, kommer fra Borås, og er desverre utgått.

Andre som har noen spennende prosjekter på gang, eller kanskje dere er godt i gang med julevasken allerede? :)

4 kommentarer:

 1. Åh...guh bedre så lekkert!!! Tapeten og flott hvitmalt trapp....fikk litt dårlig samvittighet nå da.....for ikke har jeg kommet igang med prosjekter som ligger i hodet...og ikke er jeg igang med julevasken...grøss....
  Klem klem...

  SvarSlett
 2. Julevask er gammeldags ja, sånt driver ikke vi med;) Vasker da ellers i året.

  SvarSlett
 3. Helt enig, Hanne!! Vi er så moderne!! ;D

  SvarSlett
 4. Å nei! Er pigkammare utgått??? Den er den fineste tapeten jeg vet om... så akkurat nå fikk jeg lyst til å ha den i hele stuen. Har vurdert den, men aldri klart å bestemme meg. Men NÅ vet du, når jeg ikke får tak i den mer, DA har jeg lyst på den da.....

  Heldig du da! ;O)

  Liv

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)