INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

søndag

Sommerstue og dagen derpå

Gårdagens sommerfest ble virkelig vellykket, og det kjennes også på kroppen i dag! ;)
Det så en stund mørkt ut, da det midt på dagen skyet over og det begynte å regne. Handymannen var raskt ute, og laget presenningtak over grillen, og helt på egen hånd var han på låven og hentet en gammel stalldør, som han brukte som levegg på hjørnet av huset! Smart og ikke minst stilig! ;) Den store sinkstampen ble fylt med isbiter, og fungerte som kjølebag for gjestenes drikke. 

Like før gjestene skulle ankomme, forsvant alle skyene, og vår venn solen, kom frem igjen! :D
 Gjestehuset og hagen ble enkelt pyntet,med friske blomster i vaser og spann. Det er jo en av grunnene til at jeg elsker sommeren; man kan fylle hele huset med vakre, velduftende blomsterbuketter, og det helt gratis også! ;)
De gamle tønnene har jeg vist her på bloggen tidligere, da jeg snublet over dem oppe på låven vår. De er i en herlig blå/grønn farge, og i toppen er det risset inn navnet på gården vår, Klakken!
 I vinduene trives pelargonia og klatrende erteblomster.
Sofaen har jeg laget av en enkel rammemadrass, et sengeteppe og noen puter. Perfekt for en liten ettermiddagshvil. Skal vise hva jeg har gjort med den senere.
 Enkle kurvstoler, og pastellfargede puter - blir ikke mer sommerlig enn det! :)
Er så glad for at vi bygde dette lille huset, og jeg er helt sikker på at det kommer til å bli brukt mye gjennom hele året! Et perfekt sted å rømme til når man er lei av vinden, regnet og ikke minst myggen og knotten.
Jeg elsker stemningen her inne, og ikke minst lyset fra de gamle vinduene. Blandingen av gammelt og nytt skaper en avslappet atmosfære, og jeg håper og tror at folk kan slappe av og føle seg hjemme her inne, akkurat som vi gjør! :)

Håper dere også har hatt ei fin midtsommerfeiring!

3 kommentarer:

 1. Gjestehuset ser überkoselig ut!!! Dagsengen/sofaen må være et perkekt sted på late sommerdager:)

  Lysthuset vårt er fra Claes Ohlson, og er en dekorativ liten "hule" i hagen. Jeg har plantet klematis og klatreroser ved hver stolpe, og planen er at alt det "sorte" skal dekkes med grønne blader:) Gulvet er belagt med rustikke stener lagt litt "røft" i sand, med grus mellom.

  Ha en fin uke:)

  SvarSlett
 2. Ser jo bare knallfint ut:))
  Ja, sannelig fikk vi et snev av sommer:) Mere grått igjen i dag da......
  Nyt uka, klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Fiiiint!! Kommer plutselig for å se...:)
  Klem fra Katharina

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)