INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

fredag

Venter på nissen!

Og litt på at den gode julestemninga skal komme snikende....
Kan ikke huske at desember var så stressende i fjor, men den var kanskje det? Må være at jeg har fortrengt det, kanskje... :)

Er ikke juleferie riktig enda, siden vi holder åpent noen timer i morgen også, men like etter stengetid i morgen skal familien treffes til den årlige julebrunchen hos mine foreldre, så jeg håper og tror at roen senker seg da.
Nå er i hvertfall alle julegavene pakket inn, og klare for levering, julekaker har jeg fått av min kjære svigermor, juletreet er pyntet og resten av huset får bare være som det er...
Det viktigste med jula er å slappe av, spise god mat og kose seg med familie og venner, de man er glad i!


Nytt denne jula er jo selvfølgelig vår kjære Poppy!
Livets første jul, og allerede ''tenåring''.
Skjønner ikke helt dette med julepynt og juletre. Spekulerer fælt på alle disse gavene som ligger her på gulvet. Bare se og ikke røre, er ikke så enkelt når man er nysgjerrig av natur!
Ventetiden er lang, spesielt når man ikke helt vet hva man venter på. Ser nesten ut som om hun venter på nissen, der hun sitter på kanten av sofaen, og titter ut av vinduet om dagene! :)

Ønsker alle dere som ser innom, en riktig så fin julaften i morgen, så sees vi helt sikkert når julefreden har senket seg over Klakken! 

Til da

God Jul alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Jeg så søte Poppy idag jeg,da dere var ute å luftet dere utenfor Prix:)Jeg vil ønske dere god jul!Kanskje vi treffes,hvem vet:)
  Juleklæm

  SvarSlett
 2. Artig bilde av voffsen ;) Her ble treet testet ut p åav voffsen og men da hun begynte å bl ifor ivrig sa vi bare nei, nei opg hun skjønner så innmari godt hva det betyr ;) hihi, gøy med hund!!

  Håper du får en fin fin julefeiring ;)

  Gunda klem

  SvarSlett
 3. Ha ha... så søt!! Ja, hvem vet, kanskje hun venter på nissen??!
  God Jul til deg og dine Linda!!
  Håper du finner julestemninga snart, og får noen deilige fridager!!
  Kanskje vi ses;)
  klem

  SvarSlett
 4. Om ikke akkurat julestemningen kommer, blir det herlig med juleferie ;) Sånn er det her ihvertfall! Lurer litt på hva Poppy får i julegave....hmmm ;))
  Vel, God Jul til Klakkengjengen :D

  SvarSlett
 5. Nå tenker jeg julefreden har senket seg...og du har funnet stemningen:)
  Fortsatt god jul og godt nytt år til dere:)

  Juleklemmer..

  SvarSlett

Hyggelig om du legger igjen et lite spor etter deg, så vet jeg at du har vært her! :)