INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

tirsdag

Drivhus del 2

I dag byr jeg på noen flere bilder av drivhuset! 
Må si det er ekstra koselig å stå her inne nå som været ikke akkurat viser seg fra sin beste side... ;)

I det ene hjørnet har jeg laget meg en liten arbeidsstasjon. Her kan jeg jobbe med kreative prosjekter med utsikt mot skogen og nedover dalen... Allerede samme kveld som jeg flyttet inn laget jeg en lysekrone ved hjelp av en adventstake i smijern, noen spireakvister og roser fra hagen... Denne kan jeg endre etter årstidene og kan allerede se den for meg med hortensia og lyng nå til høsten. Drømte egentlig om en fransk prismekrone fra House doctor, men enn så lenge får denne duge, tror jeg. 

I det grønne flueskapet har jeg samlet noen redskaper som ståltråd, sakser, blomstertape og lignende, så har jeg det samlet, til kommende prosjekter.

Potetkasser på veggen hyrer som hyller, uten at de tar opp mye gulvplass. Fortsatt mangler en del kroker og oppheng, men det kommer vel etterhvert.






Mens jeg venter på at tomatene skal bli modne, driver jeg nå med siste finpuss utenfor drivhusets vegger. Vindskiene mangler fortsatt maling, og toppfjølene ligger på vent i fjøset. Trenger bare noen dager med oppholdsvær og kanskje litt sol, så skal jeg vise dere utsiden også.

Ellers er jeg å treffe i butikken igjen, etter en uke hjemme. Litt rusten i halsen etter en særdeles livlig helg, men utenom det er alt tipp topp! :)

Ønsker dere ei fin ny uke!

Hjemmeferie

Ingenting er som hjemmeferie, spør du meg.
Vi snekrer, maler, rydder, fisker, drikker kaffe, hører på radio og plukker inn blomster fra hagen. Herlig! 


Håper dere nyter fine dager, og at dere ikke lar været ødelegge stemninga! 
Ferie er fint uansett det! :)

søndag

Drivhus del 1

I dag har jeg jobbet litt i drivhuset, mens regnet har trommet ned utenfor. Perfekt å kunne stå inne, men likevell være ute! 
Dette er helt klart den beste ''sommergaven'' jeg noen gang har fått, selv om jeg har jobbet ganske mye for det selv også... ;)

I dag får dere se halve drivhuset og noe av det som vokser der inne, resten kommer en annen dag, når jeg har kommet litt mer i orden.






Som dere ser trives tomatene godt og vinranken har begynt å bevege seg mot himmelen. Er mest spent på om tomatene vil modnes, med tanke på at solen er rimelig fraværende, men det gjør kanskje ikke noe? Varmt er det i hvertfall her inne, så det er kanskje håp likevell...?

Om du sitter på noen gode drivhustips, nøl ikke med å komme med dem! :)

lørdag

Teller ned til FERIE!

Nå blir det endelig litt ferie på denne damen også!
Det skal bli godt å gjøre noe annet, være ute, besøke venner på formiddagskaffe, ta en bytur og bare kose oss sammen. Spennende prosjekter på hjemmebane har jeg selvfølgelig, så det er bare å følge med her inne, i uken som kommer!


Det ser ut til at vi denne gangen skal tilbringe ferien hjemme, så får vi se om det blir en tur på oss senere i sommer...

I butikken er det Mia og Lise som skal råde, og de blir helt sikkert kjempeglad om dere ser innom. Hit kommer det nemlig nyheter på både interiør- og klesfronten de nærmeste dagene....

Til vi sees igjen: GOD HELG!



torsdag

Hagen

Peonene blomstrer helt fantastisk for øyeblikket og fortsatt står det knopper på vent! Tenk at det endelig ble litt vind i kveld, så jeg fikk nyte synet av disse skjønnhetene uten den forstyrrende knotten...


Elsker å holde på i hagen og i dag har jeg luket vekk en hel trillebår med ugress, og det kun i en del av den. Skal si det vokser og gror når man snur ryggen til! :)

Har jobbet som noen tullinger den siste tiden for å få ferdig drivhuset, og nå gjenstår kun litt maling utvendig, så er det fiks ferdig. Gleder meg til å vise dere resultatet!

De som følger meg på instagram har allerede fått noen glimt, resten av dere får vente til etter helgen. Kan nevne at det allerede er flyttet inn tomater, paprika og en vinranke. Spennende! :)

tirsdag

Artwood

I går fikk vi tidenes største leveranse til butikken, fra Artwood. Så utrolig masse fint! Møbler, puter, ting og tang... Og jeg lover dag, butikken har aldri vært fullere. Herlig!


Kom, kom og la deg friste!!

Flere bilder kommer i morgen!

mandag

Endelig!

Til alle dere som ikke følger oss på Facebook, nå har Lulu's endelig kommet til Himlingen.
Sminkeveskene kommer i tre størrelser og i disse to fargene, beige og svart. Kjempefine begge to! 

Ha ei fin ny uke, og velkommen til Himlingen!

fredag

Nyheter

Noe av det som har kommet til butikken den siste tiden.
Forrige uke fikk vi varer hver dag og denne uken har det også kommet en del. Masse hyggelige mennesker er innom butikken hele tiden, og vi storkoser oss på jobb. Blir ikke bedre enn det! :) 





































Blomsterkasse fra Hübsch, kokebokstativ, tørkerullholder, piskeskål og skilt fra IB Laursen, lavendelfugler fra House doctor og  div. småmøbler fra Hübsch.

Ønsker dere en fin fredag og ei strålende helg!

onsdag

Høst 2012

På sensommeren begynner leverandørene å komme med sine nye interiørkolleksjoner for høsten. Hübsch har sluppet noen nyheter i nettbutikken allerede, og her er noen av mine favoritter. Turkis og pastellblå er mine favorittfarger for tiden, og jeg kjenner jeg digger blandingen med rustikk treverk og metall. Kult!










Husk å følge oss på Facebook for flere oppdateringer på nyhetsfronten. Er jo så lettvint å legge ut fra mobiltelefon der. Lover at det kommer et blogginnlegg fra butikken i løpet av uken... Er så mange sommerglade mennesker innom butikken, så kamera får jobbe senere! ;)

Nyt dagen folkens!

mandag

Helgen

 I helgen fant jeg fiskeparadiset, solen, varmen og roen.
Mat, vin, nye venner, gamle hus, spøkelser(!!) og ja, storlaksen! 
Kunne ikke hatt det bedre! :)




I morgen skal jeg vise dere hva som har kommet til butikken de siste dagene! Masse fint!!

Pauseunderholdning

Det blir mange pauser i hagearbeidet for tiden... 
Fuktig luft og helt vindstille betyr MASSE knott her i gården. Vet det er snakk om kanskje to uker med denne ''torturen'', men likevell!
Vi er så nær ferdigstillelse av drivhuset, men likevell tar det sånn tid, utelukkende pga dette utøyet. Det er rett og slett til å bli gal av!
Uansett, jeg er uhyre glad for at vi har gjestehuset i disse dager. Her har vi satt inn kaffemaskin i sommer, og det passer meg utmerket.

Nå begynner pellisene endelig å ta av for alvor, her kan vi tenne masse lys på kveldene og jeg klarer rett og slett ikke se meg mett på denne lyslenka. I LOVE it!

Skal prøve å oppdatere dere på nyhetene som ramler inn i butikken denne uka, så se innom igjen i løpet av de nærmeste dagene...