INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

torsdag

Flere favoritter

Fra danske House Doctor!
Deres egen NUD lampe, med stoffledning i ulike farger. Foreløpig kommer bare svart og hvit, men jeg kan bestille andre farger ved interesse... Dersom du ikke liker dem som forevist, kan man selvfølgelig henge på en skjerm man selv liker! Perfekt!!!! ;)
Ostekniver med skjærebrett! En skikkelig fargeklatt på middagsbordet: Knivene ser litt plastikkaktige ut, men jeg kan love deg at de skjærer ost - som smør! :))

Knivblokk med 4 kniver, i ulike farger. Nok en fargeklatt til kjøkkenbenken. Et lite gavetips til kokken i familien, kanskje. Det er det samme med disse knivene som med osteknivene. Litt plastikkaktig finish, men imponerende bra! Kult design, med andre ord! :)
Venter og venter....
Fin torsdag! Nydelig høstvær på Fosen i hvertfall!! :)

tirsdag

House doctor

En annen av mine favoritt leverandører, har meldt sin ankomst denne uka! Da vi besøkte deres stand på interiørmessa i August, fikk vi servert smaksprøver av deres nye tapenader, marmelader og andre herligheter, spesielt utviklet av den franske chef'en Nicolas Vahé, for House doctor. Jeg kan blant annet nevne honning med lavendel (mmmmm), pesto, blåbær- og kirsebærmarmelade og sjokoladepålegg!! :))
Jeg sier bare, GLED DERE!! ;D
Det gjør i hvertfall jeg.... Det skal definitivt serveres kjeks og ost hjemme hos oss til helgen, med diverse godsaker fra HD til! ;)
Nå skal jeg derimot kose meg med Grey's Anatomy på tv2....

God kveld!!

fredag

Ukas beste dag, og snart helg!

Tenk så fort tiden går!!
Synes ikke det var så lenge siden jeg satt å skrev forrige fredags blogginnlegg jeg... Nok en begivenhetsrik uke er snart ferdig, og om knapt en time tar jeg helg!!! :)
Det har skjedd så mye de siste dagene, og mer skal det bli.
Mandagen startet med koselig besøk hjemme i Klakken, onsdagen gikk med på mini-messe i Trondheim,og på kvelden ble det servert nydelig suppe og vin hjemme hos gode Kari-Anne. Innimellom dette har jeg jo jobbet litt i butikken også, samt at det har kommet MASSE lekre klær denne uka!
I kveld er vi invitert på hummer og krabbe hjemme hos min lillebror, og da skal vi ikke se bort i fra at det blir enda mer vin...
Vi må heller ikke glemme at vi har fått en smakebit på vinteren denne uka også....
Der ser du, det skjer noe hele tiden! Høsten er en travel tid! :)

Dagens bilde har jeg hatt liggende i inspirasjonsmappa min på jobb en god stund, og om jeg ikke husker helt feil har jeg funnet det hos http://www.skonahem.com/

Har planer om å gjøre noe lignende på kjøkkenet i gjestehuset.....
Minner meg på at jeg skal ringe og høre om gulvet mitt er ferdig høvlet snart! ;)

Ønsker alle som titter innom en fantastisk fin helg!

torsdag

Nyheter!

Varene fortsetter å strømme på, og i går kom det en stor eske fra Noa Noa igjen... Er ikke denne ponchoen på bildet under tøff? Detaljene teller som vanlig hos Noa og bare de knappene er helt nydelig! Matchende knestrømper er et must!

Det er kommet knestrømper i mange ulike farger...
Jeg pakker ut og pakker ut, og det vil liksom ingen ende ta! :)I'm in LOVE with Noa Noa!!! Ta turen innom, og vi hjelper deg gjerne med å sette sammen et antrekk. En ting er sikkert, og det er at du slipper å fryse i høst/vinter!! :)

onsdag

Hva i alle dager er det som skjer???

Hvem er det som har bestilt all denne snøen??!
Rosene har fått snøhatter....
Den kunne i det minste vente med å komme, til rosene har blomstret ferdig!
Det er vel bare å pakke inn sykkelen, og ta frem sparkstøttingen! :)
Denne karen derimot, synes den første snøen er festelig!
Han løper rundt som en tulling - og bare smiler! Haha

Jeg liker vinteren, men som du ser i bakgrunnen, ligger bordkledningen til gjestehuset fortsatt på bakken, så kjære snø, kan du være så snill å komme tilbake litt senere??

Om den hører etter, gjenstår å se i morgen! :)

Fin kveld alle sammen, og kjør forsiktig!

tirsdag

Julebord?

Årets julebordsesong er faktisk rett rundt hjørnet!
Skal du/dere på julebord, og har dere funnet festantrekket?
På mandag fikk vi inn noen kjempefine kjoler fra Noa Noa, samt disse kule cardigans fra Saint tropez! Noa-kjolen er svart, og du kan såvidt skimte den på bildet under. Den har et "belte" av paljetter under brystet og derfra faller den så fint ned til kneet!
Det er rett og slett en dansekjole!! :)
Ypperlig nå som det snart er "dance season" eller hva?
Jakken og kjolen kan lett kombineres. Jakken kom i svart, grå og rosa, er i viscose/elastan og super behagelig på! Må prøves!! :)
I morgen skal jeg til Trondheim på mini-messe. Der skal jeg treffe selgerne fra Part two og Saint tropez, og de viser denne gangen frem Sommer 2011 kolleksjonene! Spennende!
På kvelden er jeg invitert hjem til denne damen, så jeg håper alt klaffer og at det blir noe av denne gangen.... :D
Går ellers og venter på varer fra Housedoctor, samt de fantastiske lyshusene fra Walther & co!!!
På høsten er det mye som skjer - det liker vi! ;)
NB! Supersalget fortsetter ut denne uken: Halv pris av rød pris, på vårt salgsstativ!!

fredag

FREDAG

Ukens beste dag! Definitivt! ;)
Sitter nå å slapper av med en kopp kaffe ved kjøkkenbordet, mens røveren ligger på gulvet og varmer beina mine! Det er ikke helg riktig enda, men fredagsfølelsen er god likevell! :)
Det neste på programmet er å vaske og rydde hus, mens jeg venter på min kjære, som jobber sent i kveld... I mellomtiden nyter vi litt kvalitetstid, jeg og bikkja!
Denne uken fikk jeg en liten gave av min mor, En liten ''pumpa''.....
Hun har dyrket ''pumper'' i hagen sin i år, og måtte antageligvis redde de inn nå før nattefrosten tok de. Ikke helt spisbar enda, men dekorative, det er de. Pumpa er da svensk for gresskar!!
Hun har ikke alltid like lett for å komme på de norske ordene på ting, min mor, til tross for at hun har bodd en mannsalder her til lands. Like morsomt hver gang, og hun er riktig så god på å lage egne navn og ord på ting. Trøndersk tonefall kan også være en utfordring, og vi kan ikke gjøre annet enn å le. Tulledame! ;D

Denne helgen er mine foreldre i Sverige for å stenge av hytta for vinteren, og da har jeg selvsagt lagt inn en ordre. Nå gjenstår det bare å se om de kommer hjem med de riktige tingene! Dere skal selvfølgelig få en liten oppdatering på det mandag. Forresten så kan jeg vel røpe at det har noe med gjestehuset å gjøre.....

Ha en fortreffelig fredagskveld dere også - selv skal jeg kaste meg over klesvasken, og muligens symaskinen!

torsdag

Takmaling!

En liten statusoppdatering fra gjestehuset!
Taket er ferdig malt - ble bare 2 strøk! Burde vel strengt tatt vært ett til, men da min kjære har gått ut i streik, ser jeg ingen annen utvei! Jeg kunne jo ha malt et støk selv, men da det er nesten 4 meter opp til toppen tørr jeg rett og slett ikke!! Haha! Jeg skal la det være - for så å prøve igjen (kanskje til våren??)....
Det får duge, enn så lenge! ;)

Vi har brukt helmatt maling, da jeg liker når taket får ett litt ''kalket'' utseende! Ellers så har jeg planer om å bruke litt forskjellige glansgrader på lister, vegger, gulv og detaljer. Det tror jeg blir kanonbra! Nå venter vi bare på at sagbrukskongen skal sage ferdig gulvet vårt!! ;)

I VG i dag, lover de oppholdsvær resten av uka, og uka etter der også! Håper det stemmer!! I går regnet det så sinnsykt mye at vi måtte begynne å grøfte rundt stallen, for at det ikke skulle begynne å renne inn... Sprøtt, og ikke minst utrivelig! :)

Fortsatt fin torsdag!

PS! Nå i helgen har vi Halvpris av rød pris på våre salgsstativer!!!
Mange gode røverkjøp!! ;)

tirsdag

Ny leverandør!

Kan med glede meddele at vår nyeste leverandør er selveste Walter og co!!!!!!!!!!!
Du har helt sikkert sett de nydelige lyshusene deres i sink!!
I tillegg til disse lyshusene, fører de vakker julepynt i herlig dansk/fransk stil. Selv eeelsker jeg det, og håper dere også vil gjøre det! ;)

Må desverre smøre oss med litt tålmodighet, da varene ikke kommer hit før i slutten av oktober!

Men fortvil ikke! Tiden får suuuperfort! ;)
Husene kommer i mange størrelser, og varierer mellom 10 og 80 cm høyde. Her kommer det noe for enhver smak skal jeg si deg...
Har du sett for deg noe spesielt, kan du jo gi meg et vink, og jeg legger gjerne av hus i ønsket størrelse til deg!

Forresten må jeg bare få si at jeg gleder meg virkelig til jul nå! Det er så herlig med juleferie. Verdens beste familie og venner, tre nøtter til askepott, den helt spesielle stemningen, lange frokoster, snøballkrig og andre særegne tradisjoner man har! :))

Denne jula har jeg jo plutselig et nytt hus og pynte også!

Et helt eget JULEHUS skal det bli i år!! Haha! Jeg gnir meg i hendene! Nei, som jeg gleder meg!!!! :D

mandag

Søndagskaffe

Her hos oss titter det alltid innom noen på søndagene...
Gode venner og kjære familiemedlemmer som er litt kaffetørste og kanskje sugen på noe godt attåt!! ;) Det beste med høsten, er jo at hagen har masse godt å by på! Akkurat nå henger greinene på plommetrærne tunge og det bugner virkelig.
Gårdagens ble derfor plommepai!! Smake det første gang hos Heidi i fjor høst, og har siden vært hekta! Smaker aller best varm, med is eller vaniljesaus ved siden av. Tror kanskje kesam hadde vært godt også, om man tenker på kalorier og sånn.... ;)
Jeg er absolutt ingen baker, og er dårlig på å følge oppskrifter. Blander derfor litt etter øyemål, og det funker vanligvis fint! Bland mel, havregryn, sukker og smør med fingrene, skjær og legg plommer, epler eller bær nederst i formen, topp med smuldredeigen, 15 minutter midt i ovnen, og vips!! Lett! ;)
Nå er det derimot mandag. En regntung en sådan!
Det er bare å gjøre det beste ut av den!! :D

Fånga dagen - Carpe diem!!!

søndag

På kjøkkenhylla

Her endrer jeg interiøret litt etter humør og årstid!
Da jeg er svak for gamle sølvgjenstander, er det for øyeblikket det som regjerer der oppe akkurat nå!
På dette sølvfatet står det inngravert Anna 24/12 1938.
Kanskje ble det en gang gitt til Anna i julegave, eller kanskje det er en dåpsgave?? Hvem vet.... Og hvem er denne Anna mon tro?? ;)
På toppen av hylla står en liten hjerteranke, som slynger seg rundt omkring. Tørket hortensia gjør seg mot sølvfatene, og speiler seg så fint i dem. Selve hylla, samt alle gjenstandene der oppe er kjøpt på diverse loppiser, og har nok alle sin historie.
Man kan jo tenke seg til hvor de kommer fra, og hvem som har hatt de i eie, om man ikke vet helt sikkert. Ganske morsom det også, og om man er flere som legger hjernene i bløt, kan man komme opp med de merkeligste historiene... ;)

Denne helga har vi fått gjort litt på gjestehuset igjen.
Den er nå ferdig isolert og taket er snart ferdig malt. Gosh, for en jobb! Høyt under taket er det også, man blir jo helt ør. Ikke minst blir man skjelven i beina av å stå i gardintrappa på timesvis. Tror sannelig det får holde med 2 strøk. Eller burde jeg gå for 3 likevell? :/
Uff, også jeg som egentlig elsker å male.... :)

Hva har dere gjort i helgen, noe spennende?

torsdag

Endelig funker det!

Sliter litt med å få tatt fine bilder i gangen vår, da den er litt mørk kan man si! Fikk satt opp en provisorisk lampe på kommoden min under møbleringen, men da ble jo bare bildene helt gule... Kanskje jeg må spørre denne damen om råd? Uansett, derfor legger jeg ikke ut alle bildene jeg tok denne gangen! Blir jo litt pirkete også da....
Jeg elsker gamle botaniske trykk, og har vært heldig å komme over noen fine i min loppejakt!
Noen som kjenner igjen denne blomsten kanskje? Johannesurt på svenska, Hypericum maculatum på latin.
Der lærte dere kanskje noe nytt i dag også! ;)
I dag har jeg pakket ut masse varer fra IB Laursen i butikken. Blant annet disse herlige skiltene! Ellers kan jeg kanskje nevne at det endelig har kommet inn litt knotter og knagger, som jeg vet i hvertfall to av dere har ventet på! ;)
Disse morsomme magnetene lå også og lurte i en liten eske! Fiffig! :)
Her sitter de på kjøleskapet hjemme hos meg, ved siden av et gammelt bilde av familien Klakken!
Dette er familien som bygget opp gården vi bor på. Da vi var her på visning spurte jeg pent selgeren om jeg ikke kunne få noen gamle bilder fra gården, og dette er ett av dem. Dere som kjenner meg vet jo at jeg er over gjennomsnittet interessert i gamle hus og møbler, samt historien bak. Det tror jeg også er en av grunnene til å vi fikk kjøpe akkurat denne gården, da vi ville pusse opp som det var, og ikke rive! Man skal jo tross alt ha respekt for de gamle - dette gjelder da også gamle damer, som huset vårt, hvor vi forøvrig feirer vi 4 år i disse dager! (Grunnen til at jeg kaller huset for en gammel dame, kan vi ta en annen gang)!
Som dere kanskje ser hadde Herr og Fru Klakken 12 barn - tro ikke at historien skal gjenta seg! Haha! Herre for et liv det må ha vært her på gården! :D

Ønsker dere alle en trivelig aften, spesielt verdens beste Hanne, som har bursdag i dag! Hurra for 29!! ;))

tirsdag

Trøbbel!

Med blogger.... Får ikke lastet opp bilder på bloggen, men håper da inderlig dette ordner seg til i morgen ihvertfall!
Tenkte å vise noen bilder fra gangen vår, men nei! :(
Er stooorfornøyd med min lille ommøblering der ute, og føler det ble et nytt rom - uten de helt store forandringene.
Det er jo kjempebra! Trenger ikke store oppussingen, bare noen nye, gamle møbler, og vips!!! :D

I'll be back, i morgen, håper jeg da..... ;)

mandag

Min høstfavoritt

Definitivt lilla! Fargen altså! :)
Kan kombineres med MASSE! Spesielt denne sesongen...

Denne cordkjolen fra Noa Noa kom i dag og er bare helt nyyydelig!Skjorte/tunica i 100% bomull, med kule detaljer!

Høstmoten gjør meg glad. Glad over at man kan holde seg varm, og fortsatt se fin ut! :)


God mandag!

søndag

SØNDAG

Jeg er en dårlig blogger om dagen, jeg vet!
Har hatt fullt opp med både det ene og det andre, men nå skal det bli bedre! :)
I går kveld var vi på fest, og feiret Heidi og Håvard, som giftet seg i tidligere i sommer.
Da jeg vet at hortensia er en av Heidis favoritt blomster, laget jeg denne kransen til henne, og jeg tror kanskje den falt i smak!? ;) Hortensia er veldig fin når den tørker også....
Som dere kanskje skjønner, så er ikke formen helt på topp denne søndagen, så spesielt sprek har jeg ikke vært!
Men jeg har fått ferdigstilt ommøbleringen jeg startet på i går, så nå ble den ene gangen vår litt som ny igjen! Utrolig hvor mye klær og sko to personer klarer å samle opp på så liten plass!!! Nå skal det nevnes at vi har endel bruksklær, som stallklær, snekkerbukser, regnbukser, allværsjakker, stallsko, støvler og joggesko, i tillegg til det vi bruker når vi skal være litt mer siviliserte, utenfor gården også... :)
Nå er neste prosjekt å lage seg et tett klesskap ute i stallen, så jeg får hengt ut stall- og arbeidstøyet i det minste!
Ja, dere vet hvordan det er med disse prosjektene som baller på seg....

Håper dere har hatt en fin søndag!!

PS! De varene vi har ventet på, fra IB Laursen, har havnet hos en hyggelig dame på Frøya, av alle plasser.... Fy og smekk på fingrene til transportørene! Det er ganske stor forskjell på Frøya og Rissa. Både i avstand, navn og postadresse!! Håper jeg har de i butikken i løpet av denne uka da! ;)