INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

mandag

Nye epletrær

I går gikk jeg til innkjøp av to nye epletrær!
Vi har to eldre, krokete epletrær i hagen fra før, noe jeg setter utrolig stor pris på. I tillegg har vi to kirsebær- og to plommetrær.
Alle er like gamle, sjarmerende og utrolig vakre! :)

Håper de to nye familiemedlemmene vil trives og vokse seg like store og skjeve som resten....
At de vil gi oss røde, søte, deilige epler i årene som kommer!
Mmmmm... :))

søndag

Søndag!

En perfekt avsluttning på helga ble det, med sol og blå himmel! :)
Sommerblomstene jeg plantet ut tidligere i uka ser ut til trives, det gjør også alle firbente på gården, nå som gresset er grønt og sola varmer litt innimellom!Håper at værmeldingene stemmer den kommende uka, for da kan det endelig bli litt etterlengtet sommerstemning til neste helg! :))

På tirsdag er det forresten 1. JUNI!!
Da MÅ det jo bli sommer, eller hva??? ;)

fredag

Mens vi venter....

...på at kirsebærtrærne skal slå ut sine deilige blomster, kan vi nå nyte heggen på sitt vakreste! Selv har jeg pyntet opp hagebordet med noen kvister i et emaljespann.

Vakkert og i tillegg helt gratis!!!! :))

Håper alle har en trivelig fredagskveld!!!

Fredag

Sånn helt plutselig var det fredag igjen, og snart helg for de fleste!! :)

I går var det jo helt fantastisk fint vær, og da jeg omsider rotet meg hjem etter jobb var jeg rask med å bytte på meg hageantrekket og komme meg ut i solen!
Å jobbe i hagen er en fantastisk avkobling. Ofte glemmer jeg helt tiden mens jeg er der ute, og i går var intet unntak for plutselig var klokken 22.00.
Det er jo så gøy å se at det spirer og gror, at roser og klematis faktisk overlevde vinteren og at plenen ble fin og grønn i år også!! :)
Skal vise noen blomsterbilder senere...

Her kommer noen bilder fra inspirasjonsmappa mi på jobb pc'n:
Alle bildene er lånt fra Sköna hem!

Ønsker alle en deilig dag! ;))

torsdag

Forny innganspartiet med vakre sommerblomster og nye dørmatter!
Dørmatten finnes i 3 ulike størrelser og koster fra 179,-
Utrolig slitesterke og enkle å rengjøre! ;)
Dagens tips fra meg!! :))

Vi har også tilbud på basic-serien fra saint tropez i silke/bomull denne uka! Singletter og gensere -20%
I dag skal jeg sette ut flere sommerblomster på trappa!!
Har vært litt sparsom og holdt igjen litt pga temperaturen, men det ser dårlig ut med tanke på sommeren enda, så det er bare å "Go for it".... ;)Disse kurvene er også fine med blomster i!
Kanskje blir det med ett sånn sett hjem i ettermiddag?!
Ellers så har jeg masse spann og baljer i sink stående rundt omkring, og de kan jo også trenge en oppfriskning, så vi får se.
Synes det er fint når man blander litt.... :)
Rett etter jeg åpnet i formiddag kom det en hyggelig dame fra posten ruslende inn, med en pakke under armen. Nye sommerkjoler fra noanoa!!! :) *Hurra*
Jeg spurte om hun hadde travle dager, nå som transportarbeiderne streiker, og hun kunne fortelle at hun husket ikke sist hun leverte så mange pakker som i dag!
Ikke en gang før jul var det så mange!! Flinke dama! Om alle butikkeiere blir like glad som meg for en liten pakke, så må hun vel få en fin dag?? :)

onsdag

Inspirasjon

Har i dag lett etter litt inspirasjon til det påbegynte gjeste/sommerhuset vårt på nett! "Tomten" er klar, og grunnarbeidet godt i gang, og jeg må innrømme at jeg begynner å blir ivrig etter å starte med byggingen. Har lenge hatt det klart inni hodet, hvordan det ferdige resultatet skal bli, men som min kjære sier (faktisk ganske ofte) så er det litt mer med det enn jeg tror.... Som da jeg for noen dager siden sa:
Oi dette går jo fort, kanskje det blir ferdig innen vi går ut i ferie!!! *kremt* Dette er ikke et byggesett fra plantasjen! ;)
Haha! Jaja! Det blir i hvertfall ferdig i løpet av sommeren!!!
Det er ikke noe galt med å være litt optimistisk! ;)

Her kommer dagens inspirasjonsbilder!


Har lenge drømt om en daybed fyllt med dyner og puter, hvor jeg kan slappe litt av etter middagen og kanskje ta en liten høneblund! Sukk! Var ikke den nederste sengen fin!? ;)

Flere bilder kommer.....

tirsdag

Stugan!

Årets første hyttetur ble akkurat som jeg hadde drømt om! Deilig! :)
Første dagen hadde vi sol, 20 grader og vindstille, med andre ord, perfekt hyttevær! :) Vi satte fem utemøblene på terrassen, og der ble vi sittende store deler av helgen med kaffekoppen i hånden....
Hver gang jeg er på stugan kjøper jeg ett par av mine favoritt pelargonia, Mårbacka. De pynter opp så fint på bordet mens vi er der, og så får de bli med meg hjem når vi drar igjen. Begynner å bli noen planter (med avkom) hjemme etterhvert for å si det sånn! ;) Akkurat nå bor jeg midt i en liten "avleggerfarm". En potterose fikk bli med dit denne gangen. Blir spennende å se om den overlever en måned der borte uten meg! :) Jeg har heldigvis en trivelig hyttenabo som meldte seg frivillig til vanning dersom det skulle bli nødvendig!! :)
Fikk plantet litt forskjellig rundt omkring veggene, blant annet verdens vakreste klematis: White swan! Utrolig fine blomster som faktisk minner litt om svaner! :) Har ikke sett denne klematisen her, men den finnes sikkert om man leter litt rundt omkring!
Hosta (bladlilje) ved siden av trappen! Noe blomsterbed orker jeg ikke hanskes med når jeg er der borte, men en kasse av belegningsstein, eller kanskje to, det skal jeg nok klare!
Håper det regner litt innimellom når jeg ikke er der, sånn at nabokjerringa slipper å løpe opp og ned bakken hver kveld! :)
Det ble selvfølgelig tid til et lite loppisbesøk også, og hva det resulterte i skal jeg vise litt senere!! :)

fredag

Lopper i blodet!?

Nå er loppesesongen endelig kommet i gang der borte, i vårt vakre naboland!! Og jeg er på vei! :)) Jeg vet akkurat hva jeg skal lete etter, og hva jeg skal ha. Jeg er en samler! Jeg samler på alt fra knapper og blonder til fajanse og krystall. Det trenger nødvendigvis ikke være store tingen, men finner jeg det riktige, ja da er jeg kjempefornøyd. Og om du tilfeldigvis treffer meg der borte er det ikke sikkert jeg ser deg heller, mens jeg tråler hyllene fra gulv til tak! :)

Jeg har lengtet sånn etter vår lille stuga der borte, og nå skal jeg endelig få se den igjen. Det blir et lykkelig gjensyn, ikke bare med stugan, men med min kjære morfar som har ventet og ventet på oss gjennom hele den lange vinteren... :)
Våren og sommeren er jo så deilig der borte.... Utenfor stugan vokser det blåveis og hvitveis tett i tett, og vi er omringet av høye bjørkestammer så langt øyet kan se! Trivsel!!!
Damen på bildet, er et loppefunn for noen år tilbake.
Hun henger så fint inne i spisestuen vår hjemme.
Hesten og rosen er som en liten bonus, jeg som elsker begge deler - så for meg er dette det vakreste bildet i verden...
Og ikke minst ett kupp!! :)

Ha en strålende fin pinsefeiring alle sammen!! ;)

torsdag

Ildtopp....

....har aldri vært min favoritt, men da jeg er særdeles svak for lys rosa - falt jeg også for denne her! :) Fortsatt ikke en blomst jeg kommer til å ta med meg hjem, men her i butikken passet den godt synes jeg!Utrolig vakker rosafarge, lik mange av leverandørene på klær og interiør har kastet seg over denne sesongen. Jeg har sagt det før og sier det igjen! For oss som liker å ha det litt gjennomført, er denne sesongen perfekt!! Nå kan du ikle deg de vakreste kjolene - og faktisk matche pynten på bordet!! ;)
Ellers så må jeg bare si at jeg føler endelig at vi lever i 2010 hjemme hos oss også. Lenge leve bredbånd sier jeg bare! :)

NB! Bli følger av Himlingens blogg - rett under besøkstelleren!

onsdag

Et raskt, lite innlegg fra meg i dag!
Har du lagt merke til disse stilige trekassene fra Housedoctor???
Fyll dem med blomster og sett dem ved inngangsdøra, på trappa, terrassen eller kanskje innendørs.....
Housedoctor har nå begynt å blogge også! Masse inspirasjon å hente her! :)
Eller du kan bla i deres kataloger på hjemmesiden deres her!

Kos dere masse i det deilige været!!!
Nå skal jeg straks hjem å sette over kaffen......

Forresten så har jeg nå fått bredbånd installert hjemme i dag!!!! *Hurra* Da spørs det om det kommer litt flere innlegg her på bloggen fremover...... ;)

tirsdag

Ny uke, nye muligheter....
Nok en amputert uke er i gang, og jeg føler at jeg har så mye fritid for tiden... Ikke det at dagene blir for lange av at jeg har lite å gjøre, nei! Jeg har nå kommet ordentlig igang med hagearbeidet.
Alle rosebusker og klatreroser er klipt tilbake, og uff så stygge de hadde blitt i løpet av denne lange, kalde vinteren! De stakkars klatrerosene mine måtte jeg skjære så kraftig tilbake, at det skal bli spennende å se om de i det hele tatt kommer seg, eller om de rett og slett må byttes ut?! :/
Alle busker og trær har fått påfyll av gjødsel og frisk jord, og alle krukker er rengjort og klare for nye blomster igjen.
Ellers så spirer det og gror rundt husveggene igjen, og for ikke å snakke om bjørka som plutselig ble grønn i helga!! Sol, blå himmel og 20 varmegrader hjalp visst!!!! Deilig! :)
Nå er jeg mest spent på om kirsebær- og epletrærne kommer til å blomstre like fint som i fjor... ;)
Denne uka har jeg dratt igang en vervekonkurranse på vår Facebookprofil hvor du kan vinne et gavekort - til en verdi av 500 kr her i butikken.
Konkurransen varer frem til den 10.juni, og jeg er kjempe spent på hvor mange nye medlemmer vi klarer å skaffe sammen frem til da! :)

Ellers har jeg begynt å planlegge hyttetur til Sverige med min kjære om ikke så veldig lenge, og jeg kjenner at det klør i mine "loppefingre" bare ved tanken!! :)

PS! Nå kan du også bli følger av Himlingens blogg! Rett under besøkstelleren... :)

lørdag

Jeg falt naturligvis for denne nydelige statuen da jeg besøkte Powerscourt estate i Irland, hestejente som jeg er.
Vakker ikke sant!?
Med denne ønsker jeg dere alle ei god helg og en trivelig 17. mai feiring! :)

fredag

Hagedrømmer

Her kommer noen bilder jeg tok utenfor Tattershall country house utenfor Dublin.
Kommer ikke over de fine bygningene og flotte hagene jeg så på der borte... :)Selv drømmer jeg jo om et hvitt, viktoriansk drivhus fra vanstaträdgård, hvor jeg kan dyrke frem egne sommerblomster, tomater og vindruer! *drømmer*
Mens der borte hadde de slike drivhus som vindfang og inngangsparti! Skikkelig flott!! :)
Har alltid likt gamle hus bygd i mur, og kunne glatt ha flyttet inn her. Skulle jeg ha bygd meg nytt hus i dag, skulle jeg absolutt vurdert ett i mur... Det skulle vært dekket av villvin og klatreroser, uten at min kjære hadde måttet bekymre seg for råtten bordkledning og ekstrem maling! :) Inne skulle det vært 3 meter under taket og ha store vinduer som slapp inn mengder av lys.... Nok en ønskedrøm fra min side.... ;)
Da jeg så denne gule skjønnheten bestemt jeg meg raskt for at i år skal det plantes en trepion, bare i lys rosa! Vakre blomster som lukter himmelsk! :) Vet ikke om den vil trives like godt hjemme hos meg, men jeg skal da prøve. Kanskje er det noen som vet??!

tirsdag

NYHET!

Nye øredobber fra Nora Norway.
Store "perler" i rosa og hvitt! Kjempe fine. Vet det er noen som har spurt etter disse, men husker ikke helt hvem det var. Gi beskjed så rask som mulig når du ser dette, slik at jeg kan legge av til deg! :)
Nå skal jeg straks hjem og nyte ettermiddagen!
Lurer bare sånn på hva jeg skal lage til middag.... ;/

Ha en fin en du også! :)

Tilbake!

Da var jeg tilbake igjen, fra en liten, men deilig ferietur til Dublin!!
Er ikke så ofte vi unner oss turer til det store utland, da vi er forholdsvis travle med to butikker, oppussing og alle dyrene hjemme, men på flyet hjem på søndag var vi enige om at vi måtte ikke vente så altfor lenge før vi tok en tur igjen! :)
Det var utrolig godt å komme seg bort noen dager og tenkte på noe annet....

På kun 3 dager føler jeg at jeg har fått oppleve utrolig mye av det Irland har å by på, og kan blant annet nevne riverdance, hundeveddeløp, irsk musikk, fantastiske hager og bygninger, samt det gode publivet, som selvfølgelig innebærer en god del guiness og whisky!! ;)
Kommer til å fortelle mer om turen i et senere innlegg, hvor jeg viser noen av de hundre bildene jeg knipset i løpet av helgen... :)

Nå er jeg i allefall tilbake i butikken *deilig* og her har det kommet en del varer i løpet av helgen!!! :)
Bilder av dette kommer selvfølgelig også...

Øyenstikker

Denne lille karen fra Noanoa kan du jo feste på vårjakka di når du tar frem den igjen, eller kanskje på veska??? Uansett fin! :)Ønsker alle ei fin uke!
Så sees vi! :)

Nyheter!

Det kommer noen pappesker hele tiden, og jeg pakker ut med stor iver!! :)

Nye lys fra Lene Bjerre i deilige farger.
Liker spesielt godt denne lillafargen som heter lavendel. Den andre er mer rosa og heter rett og slett Rose! Kubbelysene fra LB brenner jo også så fint!! ;)Skjærebrett fra Housedoctor i porselen. Finnes i to størrelser.
Nå har vi også flere fuglebur på lager for dere som har spurt etter det! :) Kjempe fint med for eksempel en plante inni, eller som her med kubbelys i forskjellige størrelser... Burene koster 998,- for settet, eller det kan også deles opp om du bare ønsker en størrelse.

Flere esker venter....

mandag

Grunnarbeid

I helgen har vi trosset sludd- og regnbyger og arbeidet utendørs!
Nye prosjekter er nemlig satt i gang, og vi har nå startet på det etterlengtede gjestehuset/hagestuen... ;)
Tidligere sto det ei gammel smie/mastu på gården, men da den var i så dårlig forfatning så vi ingen annen utvei enn å rive den. Området på tomten hvor denne smia sto har sett ut som en slagmark de siste to årene, og jeg har drømt om det lille huset som skulle stå der en gang i fremtiden - og nå er vi endelig i gang!!!! :)Det lille huset er planlagt ned til den minste detalj gjennom flere år, så nå blir det virkelig spennende å se om alt lar seg gjøre.
Vi tenkte kanskje vi skulle rekke å bli ferdige med fundament og ramme denne uka før vi reiser bort, men nå laver jo snøen ned utenfor her, så vi får se an været tror jeg... :)

Dere kan selvfølgelig følge med på byggingen her på bloggen!

Ønsker alle en god dag og ei fin uke!