INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

fredag

De nye vinglassene fra Lene Bjerre er bare sååå fine!!!
Serien heter *Waldorf* og består av vannglass, ølglass, dessertglass, asjett og vinglass til både rødt og hvitt! ;)

Alt kan bestilles, så her er det bare å begynne å samle! :)

Om noen timer er det plutselig helg igjen, og flere av dere har kanskje konfirmant i huset, eller dere skal i konfirmasjon.
Uansett håper jeg dere får ei fin helg og så krysser vi fingrene for at sola titter frem i løpet av helga...
Selv skal jeg feire min kjære onkel som fyller år i helgen! :)

Goood helg alle sammen!! :)

torsdag

Lene Bjerre

Etter å ha vært litt utplukket på lager, kommer det nå litt forskjellig fra Lene Bjerre igjen... I går kom det blant annet diverse kubbelys, disse fugleburene, servietter, gardiner og noen fantastisk vakre hvitvinsglass!!! :)Regner med at det ville dukke opp litt varer herifra i tiden som kommer, og jeg vil selvfølgelig holde dere oppdatert! :)

Hvis du er ekstra interessert kan du jo følge oss på Facebook også, hvor det er enklere å oppdatere ettersom nyhetene ramler inn hele tiden! ;)

Sko!

Antrekket blir ikke komplett uten ett par stilige sko!
Disse fra saint tropez kom akkurat inn døra på butikken...
Gode på foten, akkurat passe høye hæler og fin pris! :)
Disse passer perfekt til vårens- og sommerens party's!! :)

tirsdag

Frihelg!

Alltid godt å være tilbake på jobb igjen, etter å ha hatt frihelg synes jeg.
Sånn er det når man trives med jobben sin... ;)
Jeg er en utrolig hjemmekjær person, og trenger ikke reise land og strand når jeg har fri. Spesielt ikke når man er så heldige med været som vi var nå i helgen. Sol og blå himmel er godt nå etter en lang vinter, og dagene kan endelig nytes utendørs igjen! Deilig! :)
Vi er i hvertfall kommet godt i gang med vårens prosjekter i løpet av helgen, og nå venter jeg bare på noen ekstra varmegrader slik at jeg får begynt å plante litt.
Da vi gikk igang med restaureringen av gården høsten 2006 fant vi ut at det ville bli endel utendørsprosjekter de kommende årene, med drenering rundt bygningene, anlegging av hage, grøfting og diverse, så da kjøpte vi likegodt en minigraver...
Vår beste investering så langt i hvertfall!
Den gravemaskina har virkelig fått svingt seg de siste 3 årene, og som jeg har nevnt tidligere så avler prosjekter alltid 10 nye prosjekter, så den skal nok få svingt seg en god stund fremover og! :)
Denne helga har riktignok bestått av mye kroppsarbeid, men graver'n er kjekk å ha underveis. Etter å ha hatt gutta fra Steinsenteret på besøk i fjor sommer er vi blitt ivrige steinleggere selv også, til stor glede for røveren som liker å ha litt oversikt... :)
Mens jeg satt og hvilte meg i solveggen med kaffekoppen på søndag, kom jeg til å tenke på at den kommende helgen blir hjemmehelg det også!
På lørdag er jo alle butikkene stengt på grunn av at det er 1. mai!
Jaja! Da blir det forhåpentligvis litt hjemmejobbing da også, bare været blir bedre igjen.... ;)

God fortsettelse på den nye uka! :)

fredag

NOANOA

En av sommerens fineste kjoler kommer fra Noanoa!!!!
Akkurat passe romantisk og utrolig fint snitt.
Kjolen er i 100% bomull og veldig anvendelig! :)


torsdag

Endelig!!!

Er de vakre smykkene fra Nora Norway på plass i butikken!!
Herlige farger og materialer.... I LOVE it!! :)


tirsdag

NYHETER!

Her kommer det bilder av noen av godbitene som ble levert i dag!
For å si det sånn så mangler det ikke festantrekk her i butikken akkurat nå...
Passer kanskje bra da Mai står for tur, og det er jo selveste festmåneden med alle konfirmasjoner, brylluper, grunnlovsdagen, pinsen samt helt sikker noen bursdager og andre begivenheter! ;)
Selv skal jeg til Dublin i starten av Mai, så da passet det perfekt med denne leveransen akkurat nå... :) Topper og t-skjorter i flere farger...
Cardigan - Super myk, vakre detaljer og kjempe fin på!
Samt en hel rekke kjoler i forskjellige farger, snitt, stoffer og mønster!
Husk at vi har få i hver størrelse og style! ;)

Velkommen innom for en titt!

Ny uke og nye varer!

Håper alle sammen har hatt en god start på den nye uken, til tross for askeskyer og snøvær.. :) Vi får krysse fingrene for at resten av uka blir bedre!Selv har jeg brukt noen timer på planting og såing! :)
En sekk hagejord ble ganske mange sånne plastkopper skal jeg si deg! Har ikke sådd så mye selv tidligere, annet enn tomatplanter, sukkererter og lignende, derfor ble jeg i tillegg ordentlig overrasket over hvor mange frø det er i en sånn blomsterfrøpose... *ler* Men nå er det i allefall gjort, så da er det bare å vente å se om det spirer etter noen uker. :)

Her i butikken mottok jeg 3 store esker fra Noanoa på morgenkvisten, samt at det kom en eske fra saint tropez her i går, så da har jeg å holde på med i dag og! Dette vår/sommer innrykket ser ikke ut til å ende med det første...
Bilder vil selvfølgelig komme etterhvert.

Da håper jeg alle får en fin fortsettelse på uka! :)

lørdag

Nye "franske" puter fra Sagen vintage.
Putene er i lin, med gammelt trykk og masse sjarme! :)
Ønsker med dette alle sammen ei strålende helg!! :)

fredag

Nytt antrekk

Fra Part two til helgen!?
Buksa er i 100% lin, mens toppen er i lin og viscose. Super god bukse til våren og sommeren.
Buksa er mye mørkere i virkeligheten enn på bildet.
Strikk i livet og i beina. Behagelig! :)

Innedag!

Plutselig var det fredag igjen...
Hva er vel bedre på en dag som dette enn å sitte inne med tente lys og varm drikke, mens du hører uværet piske på vinduene! :)Lysglasset kommer fra Lene Bjerre, og finnes i butikken.

Ha en deilig fredag alle sammen! ;)

torsdag

VÅR FARGE

Himlingen bare elsker ROSA!!!

Himlingen elsker også volanger og blonder, så hva er vel bedre enn en kombinasjon???

Ny topp fra Saint tropez....
Her kommer litt flere nyheter fra House doctor.
Synes dagene går så utrolig fort, og jeg føler liksom ikke at jeg rekker noe som helst...
Dagen i går tilbragte jeg i byen på utpakking, så nå er vinter- og juleantrekkene for dette året i boks. Masse fint fra både Part two og Noanoa! :)
Litt rart med tanke på at varene ikke kommer hit til butikken før om 7 måneder... :) Er ikke denne boksen fra HD fin? I den kan du jo gjemme unna diverse førstehjelpsutstyr som paracet, plaster og hostesaft, eller du kan selvfølgelig bruke den til andre skatter som du selv måtte ønske!
Kjempe søt å ha stående fremme i hvertfall! ;)
Diverse glasskåler er kjekt å ha i skapene. Selv synes jeg det er fint å sette fram snopet i ulike skåler på bordet. Personlig og koselig. Eller kanskje som smykkeskrin?
Hva med det søte salt og pepper settet!! Fint eller hva?! :)
Lysmansjett i ståltråd med perler. Kanskje hadde du slike mansjetter med plastblomster på for flere år siden? Jeg kan i hvertfall garantere at disse er mye mindre brannfarlige... :)
Ellers så har det kommet vakre løpere fra Lene Bjerre denne uken, samt noen nye gardiner i deilige farger.

På grunn av travle dager, tele i jorda og kjedelig regnvær sliter jeg med en bitteliten bloggtørke i disse tider...
Jeg er lei av å være inne, derfor orker jeg ikke dandere og forandre noe særlig innendørs akkurat nå.
Dagene i butikken går med på utpakking og alle de trivelige damene som er innom, derfor føler jeg at bloggen blir litt glemt.
Men så fort regnværet har gitt seg, telen er borte og nettene blir lyse, blir det en ny vår her på bloggen! Når jeg skal gå på skattejakt igjen, i egne bygninger og i hagen, når loppesesongen for alvor er i gang og ikke minst når nettet er oppe og går hjemme. Da skal det blogges!!!! :)

tirsdag

Klar for hage?

Nå er jeg kommet i skikkelig hagemodus kjenner jeg!
Frihelga har jeg brukt hjemme i hagen, hvor jeg har raket løv, klipt ned stauder og busker, samt planlagt årets prosjekter... Rart hvordan disse prosjektene aldri blir mindre eller enklere med tiden. Heller tvert om!! :)I år ønsker jeg meg et sted i hagen hvor jeg kan sette en dagseng!
En seng fylt med puter og quilter, hvor jeg kan sove middagshvilen, lese interiørblader og slappe av. Denne senga skulle egentlig stått under et stort tre, som kunne kaste skygge på de varmeste dagene. Men i mangel på store trær i hagen, må jeg nok klekke ut nye ideer ang. drømme slumreplassen tror jeg...
Nå er det jo tid for å så frø til grønnsakshagen også.
Disse store sinkbøttene er superfine til både tomat og agurkplanter når det er på tide å plante dem ute eller i drivhus.
Ser du forresten "badekaret" i bakgrunnen?
Fint til pynt, oppbevaring eller kanskje til fotbad med deilige oljer og lavendel i? Mmmmm... :)
Ellers synes jeg det er pent å blande sink, kurver og trekasser sammen i grupper! Enten med søte sommerblomster i, eller med for eksempel gamle hageredskaper.
Store deler av våren og sommeren liker jeg å tilbringe utendørs! Derfor innreder jeg flere forskjellige "kroker" i hagen også, slik at jeg kan flytte meg rundt etter vær og vind med kaffekoppen min og bare nyte stillheten.

Da jeg er omtrent like ivrig på hage som på interiør, kommer jeg nok til å dele litt hageideer og prosjekter med dere i tiden som kommer her på bloggen.
By the way! Nå ser det faktisk ut som om vi skal få bredbånd hjemme også! *Halleluja*
Da blir det plutselig mye enklere å oppdatere bloggen hjemmefra... ;)

Håper alle har hatt en flott start på uka!

fredag

TRAVELT!

Det viste seg til slutt at jeg fikk ikke så veldig god tid til bilder og blogging i dag heller, da det ramlet inn 6 esker med klær midt på dagen. Da var det bare å begynne å montere nye stativ og henge opp klær igjen! :)Du får enten ta turen innom i morgen, eller vente til neste uke på bildene! Her kom det masse godbiter altså!! :)

Da tar jeg faktisk helg!!!
Det skal bli godt etter en travel uke... ;)

NOANOA

I går ettermiddag fikk jeg levert en stor pakke fra Noanoa også! Nå tror jeg det meste skal være pakket opp fra både House doctor og Lene Bjerre, så da ble det litt klær nå på fredagen...Skjerf er blitt et must nå om dagen, og litt store skal de også være.
Disse i 100% bomull er jo knallfine til dongerijakka nå i vår!
Gult er kult!? ;)
Disse er også søte med blondekanten rundt hele.
Mørkblå, brun og grønn.
Koselig cardigan i turkis og hvit. Fargen kommer dårlig frem på bildet, men er egentlig mye mer knall... ;)
Deilig stoff som er superbehagelig på kroppen.
Selv elsker jeg denne kolleksjonen fra Noanoa da den er litt 50-talls/retroaktig! Søtt!! :)

Flere bilder kommer i løpet av dagen!

torsdag

NYHETER!

Her kommer noen bilder jeg rakk å knipse før batteriet flatet ut på kompaktkamera!
Krukkene øverst er fra Lene Bjerre!Puter fra Lene Bjerre og Housedoctor. Lin og bomull med dunfyll.
De koselige trekassene fra House doctor er endelig på lager igjen, for dere som har ventet på dem. Disse er jo fine til så mangt.
Med blomster på trappa, til blader, eller som hjemme hos oss med masse lys, lett tilgjengelig! :)
Det koselige serviset som jeg nevnte tidligere.
Akkurat sånn som oldemor hadde.
Mangler fortsatt tekoppene, men de kommer vel i løpet av våren... ;)
Flere bilder kommer i morgen, må bare lade batteriene litt først! :)

Ha en fortreffelig aften!! :)

Utpakking pågår!

Som jeg har sagt tidligere er det ganske typisk at alt skjer på en gang!

Etter å ha pakket opp varene og fått koblet opp en av de nye lysekronene fra Lene Bjerre klarte jeg selvfølgelig å ødelegge prismaskinen min... Jeg satte meg på nettet for å se etter en ny, og plutselig så kommer den snille trailersjåføren tilbake, med en palle pakket med masse varer fra House doctor også.... ;) Så her står jeg å pakker ut, sorterer plast, presser papp, og skriver alle prislappene for hånd!! Haha! Ganske typisk... ;)
Håper å bli ferdig i løpet av dagen i dag, slik at jeg får tatt litt bilder av alle nyhetene og lagt ut på bloggen!
Noe av det som kom fra HD er også varer vi har hatt tidligere, men det meste er nyheter og mye har jeg bestilt over nett, så det er super spennende å pakke ut også. Det blir noen Oi, Å guuud og Sååå fiiin i løpet av dagen! :)
Tror jeg har ca 10 store pappesker igjen nå, men i hver store eske ligger det mellom 12 og 24 små pappesker, så det blir noen runder innen jeg er ferdig enda!
I disse eskene ligger noe jeg har ventet på en stund. Et nytt servise som minner fælt om de små "kaffekoppene" vi hadde som barn...
Du vet de vi brukte når vi hadde teselskap med alle dukkene..? :)
Jeg har tatt vare på mitt lille teservise fra da jeg lekte i dukkestuen i hagen, og det står til pynt på kjøkkenet hjemme. Skal vise et bilde senere en gang! :)

Håper alle får en fin dag, til tross for kjedelig regnvær! :)

onsdag

NYE VARER

Endelig kom den etterlengtede Lene Bjerre leveransen inn dørene...

Noe amputert, men de viktigste varene var heldigvis med.
Mye av det er varer vi har hatt tidligere, noe av det skal direkte ut til kunder, mens disse vakre lampene har vi ikke hatt tidligere.
Har såvidt rukket å se på dem, men skal man tro bildene på hjemmesiden er de utrolig fine... Denne gang kom de to største lampene, mens den minste står på vent!
Jeg skal prøve å få koblet dem opp i løpet av dagen. :)
Besøk Lene Bjerre her, og se deres fantastiske sortiment!!!

Skal se om jeg får lagt ut litt bilder etterhvert som jeg pakker ut...

tirsdag

Kommer...

Mens vi er inne på temaet smykker, vil jeg gjerne få nevnt at her i butikken har vi nå fått en ny smykkeleverandør! :)

Har jo siden starten snakket om at vi skal ta inn smykker utenom det våre interiørleverandører har, og denne uka kommer NoraNorway til Himlingen. Du har kanskje hørt om det??Fantastiske, vakre smykker, armbånd og ørepynt til damer i alle aldre! Me like! ;)
Det er bare å følge med de neste dagene...
Håper og tror at Lene Bjerre og House doctor melder sin ankomst denne uken også!

VINNEREN!

Hei igjen alle sammen!! :)

Håper dere har hatt en knallfin påskeferie med familie og venner, det har i hvertfall jeg... Er faktisk litt usikker på om jeg noen gang har spist så masse pølse og kvikk lunch som jeg har gjort de siste dagene! :) Om det er bra vil vel kanskje vise seg i tiden som kommer. *tihi*

Må bare beklage at dette innlegget kommer mye senere enn først annonsert, men jeg har vært helt uten internett hjemme de siste dagene. Tro det eller ei, men vi har ikke bredbånd hjemme på gården. Dere trodde kanskje dette var en selvfølge i 2010, men nei. Bor man litt utenfor allfarvei er visst ikke dette noe man får sånn helt uten videre! Men men det har jo gått ganske bra med mobilt bredbånd de siste årene også, til tross for
veldig lav hastighet.... ;)Uansett så har jeg nå trukket vinneren av smykket fra Lisbeth Dahl.....

Den heldige ble en av mine koselige kunder, den alltid blide Lillian!!!! Gratulerer så masse! :)

Regner med at det er ikke lenge til jeg ser deg løpe forbi her igjen, så da får du ta turen innom og hente pakken som venter på deg.... ;)

fredag

I morgen, påskeaften, feirer Himlingen 1årsdag!!!!
Hipp hipp hurra! ;)
Dagen feirer vi med gode tilbud, samt kaffe og "nåkka attåt" til alle som ser innom oss.
Butikken er åpen fra 10.00 til 15.00.

Velkommen!

Ellers håper jeg alle har en knall påskefeiring i det deilige været! ;)