INTERIØR - KLÆR - LIVSSTIL

torsdag

SKATTEJAKT!

Straks helg for min del, og den skal jeg tilbringe i Oslo!
Jeg skal jakte hele helgen, blant annet på Gave og interiør messen på Lillestrøm...

Der skal jeg lete etter skatter til butikken, og se litt hva som rører seg der ute i den store interiørverden! Jeg skal selvfølgelig prøve å få tatt noen bilder, selv om det ikke er lov. Ellers får dere jo se resultatet i butikken om noen uker... Kjenner nå at det er på tide å få inn litt friske farger i utstillingen, så det er bare å glede seg! Håper alle sammen får ei fin helg, og at været her i Trøndelag holder seg forholdsvis pent! God helg og kos dere masse!

ONSDAG

Utpakking med Part two og Saint tropez i Trondheim!
Høst 2010! Utrolig masse fint!

Grove strikkeplagg i sand og muldvarp kommer til å bli en hit tror jeg, blandet med lettere topper og kjoler i bomull og silke, samt masse skjerf!

Det beste er at høst kolleksjonen passer kjempe godt til vår og sommer kolleksjonen! I sommer kommer jo masse fint i lin og bomull, som godt kan brukes utover høsten med grove strømper og strikkejakker til! ;)

Som du nå ser fra reklamebrosjyren deres går det mye i jordfarger, samt at høstens trendfarge kan se ut til å bli militærgrønt!?

Selv kunne jeg tenkt meg levering av dette snarest da det føles litt rart å tenke på høsten mens vi ennå lengter etter våren.... Sånn er det i klesbransjen! Alltid noen sesonger foran!

tirsdag

NYTT OG NYTTIG!

Her kommer bildene jeg lovet! Som jeg nevnte i et tidligere innlegg så kommer dongerijakka tilbake for fullt denne våren! Dette leste jeg også i et eller annet avisbilag denne helgen, uten at jeg helt husker hvilket. Riktignok i litt nyere format enn tidligere. Denne er jo e klassiker! ;)

"Flanellskjorta" er også tilbake, bare i super fin bomull.... Deilig kvalitet, og i tillegg figursydd! Som dere ser er blått en av trendfargene i år, faktiskt også når det gjelder interiør, skal man tro trendekspertene...

Slenger med noen bilder fra det som kom fra Noanoa forrige uke, da jeg blant annet elsker denne blusen! Om jeg husker riktig kommer det også singletter og skjørt i samme "serie"..... tror jeg!

Også enda et blått plagg fra Noa i 100% viscose. Vasken dere ser under kommer fra Housedoctor og er i porselen, felt ned i en sink topp. Beina er hvite, og det er en hylle under for å legge fra seg ting. Hadde vært kjempe koselig på et nostalgisk baderom eller kanskje på hytta? (Den har hull til armatur/kran).

Ha en fortsatt fin dag og en hyggelig aften!
I går kjøpte jeg siste nummer av boligpluss, og der fant jeg denne nydelige leiligheten. En gammel bygårdsleilighet i Stockholm fylt med gamle og nye gustavianske møbler..... vakkert!

Eieren Anneli, deler sine interiør tips med oss leserne, og det beste av alle er blomster! Masse friske blomster! Kunne ikke vært mer enig! Blomster på bortet gir en følelse av lykke! Ikke bare er de en fryd for øyet, de lukter vanligvis himmelsk og tilfører farge og liv til interiøret... Det bør naturligvis være blomster du liker selv og kanskje aller helst favorittene! ;)

En annet ting jeg likte veldig godt var disse botaniske trykkene hun hadde hengt på veggen!! Har du ikke friske blomster for hånden kan du jo nyte synet av dem på veggen...? Vakkert og nostalgisk, akkurat som jeg liker det...


Nå skal jeg pakke ut en eske med nyheter fra Part two! Blir spennende å se hva som kommer nå. Bilder kommer selvfølgelig senere! :)

søndag


Innom for å ønske alle sammen en riktig fin søndag!!
Her i huset skal det straks bakes og kokes bare jeg finner kokken i meg.....

lørdag

Superdeilig kvalitet og figurnær passform.
Kjempe fin å bruke under kjoler og tunicas som er litt gjennomsiktig.
Kan også rynkes opp og brukes som singlett!
Liten diamant på brystet. Fra Saint tropez. Finnes i disse fargene.
Det kan lønne seg å være rask, da vi har få i hver farge og størrelse igjen.

fredag

NYHETER

Blant varene som kom fra House doctor i går var disse to smykkene!
Denne i svart smijern og masse hengende prismer,
Og denne i brunt smijern med hengende prismer og glassperler.
Begge to er selvfølgelig utrolig flotte og ikke så altfor plasskrevende!
Ellers kom det lysestaker i fattigmannsølv, franske eggekurver i fil de fer, et stort utvalg knotter, til skuffer og skap, lamper og lanterner i sink.

Ønsker alle en fantastisk fredag!! :)

torsdag

Hei alle sammen!
Håper alle har det bra, og nyter de fine dagene vi har nå....
Her går hjernen på høygir for tiden, da det er mye som skjer og mange planer på gang.
Neste uke er det gave og interiørmesse på Lillestrøm og da er det alle innkjøp som nå krever sin planlegging. Masse innkjøp! ;)
En del varer er allerede bestilt, og noe er på vei inn til butikken i dagene som kommer!
Ser frem til nye, friske farger, lettere tekstiler, mer mønster og kanskje også noen nye leverandører.... Vi får se!
( Bildet er fra housedoctor's stand 2008, fotograf Heidi).

Ellers kan jeg blant annet nevne at Lene Bjerres nye kolleksjon har fått navnet Flora Factory, da kan du kanskje tenke deg til hvordan deres tekstiler kommer til å se ut! Jeg sier gjerne ja takk til mer blomster og pasteller i tiden som kommer! :)

Ha en strålende torsdag alle sammen!

Jeg fikk akkurat 15 pappesker fra Housedoctor som jeg må åpne....

tirsdag

Våren er kommet til Himlingen!

Friske farger og vårlige nyheter fra Noanoa. Utrolig fin kjole i 100% viscose. Morsomt snitt og litt retro mønster!
Det deilige med våren er ikke bare sola, lyset og alt som spirer, men også klærne....

Lette stoffer, glade farger og ikke minst kjolene!
Deilige detaljer, som minner om sommeren....
Klærne som kommer nå er laget i mer naturlige stoffer som blant annet bomull og lin. De skal være lette og svale, da dagene blir varmere og varmere!
Ellers kan jeg også nevne at dongerijakka er på tur tilbake.....
Det er altså bare å glede seg! :)

mandag

Ny uke, nye muligheter!!
Forrige uke hadde jeg tydeligvis vært snill pike, for på fredag kom mannen i huset hjem med blomster! ;) 20 vakre, vårlige tulipaner i en av mine favorittfarger, rosa....
Flinkis! :)
Ingenting er tilfeldig og likevekt er viktig. Som du ser begynte to av tulipanene å henge med hodet straks de var innom hus - og da en på hver side....
Jeg hadde overhode ingen ting med saken å gjøre, utrolig nok!
Tilbake til siste innlegg før helga, så fortalte jeg at jeg skulle kose meg med nyeste utgave av Vakre hjem og interiør. Det har jeg altså gjort, og om jeg ble inspirert? Selvfølgelig! ;)
(til dere som ikke abonnerer på det, så tror jeg det er å finne i bladhyllene i dag).
Vedrørende nytt soverom så blir det det også. For dere som ikke kjenner meg, så holder vi på å renovere huset vårt, og per dags dato har vi 3 rom som fortsatt står uinnredet på loftet. Planen vår har alltid vært å ta det største soverommet helt til slutt, da vi klarer oss med det vi har inntil videre, men nå er jeg sannelig ikke sikker lenger.
Kanskje blir det master bedroom neste? Det stopper i hvertfall ikke i ideer akkurat nå! :)
Ellers så fortalte jeg også at jeg hadde mange ting på gang, og flere av dem rakk jeg å gjøre ferdig i helga. Jeg kan blant annet fortelle av synåla har fått kjørt seg, malerpenselen har fått svingt seg og jeg har fått den friske lufta og dagslyset jeg lengtet etter.
Hele helga ble vi beæret med sol og blå himmel og en herlig temperatur på knappe 1 minusgrad.
Da sola tittet inn i vinduskarmen kunne vi faktisk kjenne at den varmet, og det var flere enn oss som straks begynte å lengte etter våren... Pelargoniastiklingene mine har den siste tiden vokst ufattelig fort, og i helga la jeg plutselig merke til denne!!!

(Dette er en mårbacka pelargon, kamera lyver litt da fargene på bildet virker mye sterkere enn de er i virkeligheten).

Helt tilslutt, er det flere som har opplevd at "ferdige" prosjekter avler nye prosjekter? Eller er det bare meg? Kan nesten virke som om for hvert prosjekt jeg avslutter, har det kommet til 10 nye.... :o) Med andre ord, blir jeg aldri arbeidsledig!

fredag

Snart frihelg! ;)
Nok en arbeidsuke er snart over og jeg gleder meg til å ha frihelg!
I morgen treffer dere vår søte Mia her i butikken....

I helga skal jeg prøve å få ferdigstilt noen av prosjektene jeg holder på med hjemme, samt at jeg skal prøve å nyte dagslyset utendørs noen timer!

Av diverse prosjekter jeg har, kan jeg blant annet nevne; maling, sying, rydding og ommøblering, pluss noen prosjekter utendørs, men der får vi se an temperaturen tror jeg.

I tillegg til litt jobbing skal jeg selvfølgelig prøve å få slappet av og kose meg med nyeste utgave av dette bladet:Denne utgaven tror jeg skulle ha et soveromstema
om jeg husker riktig....
Om jeg ble inspirert får dere høre etter helga.
Kanskje blir det nytt soverom?
Ønsker alle mine kunder og blogglesere ei riktig
god helg!!!! ;)

torsdag

I morgen (fredag) og lørdag gir vi 10% på alle speil her på Himlingen!
Vi har mange fine speil i utstillingen, i forskjellige størrelser og farger. Selv liker jeg de franske kaminspeilene fra House doctor godt, og som jeg viste i et tidligere innlegg kan man bruke speil rundt om i huset for å gjøre rommene større. Man kan også pynte dem med ulike detaljer for å gjøre dem mer personlig.
Husk! Tilbudet er kun i morgen og lørdag... ;)

tirsdag

SALG SALG SALG

Nå priser vi ned enda flere varer!!
Da vår-kolleksjonene begynner å ramle inn i butikken, priser vi ned en mengde plagg til 50%.
Dvs. plagg som har hengt mindre enn en måned i butikken får du nå til 1/2 pris!!!
Masse fint! :)

Herlige mandag!

I går formiddag dukket plutselig sola opp igjen hos oss, etter å ha vært borte i over en måned!
Herlig! Da jeg sto opp var gradestokken krøpet til ufattelige 0,5 grader, og det var som om jeg fikk en skikkelig "vår-energi" innsprøyting i kroppen.
Plutselig følte jeg for å rydde og renske opp i skuffer og skap, vaske vinduer og male....
Jeg var som en "duracellkanin" hele dagen, og rakk til og med ett kaffebesøk hos mine foreldre samt en liten handlerunde! Utrolig hvordan man får det noen ganger! ;)
Da jeg stoppet for å kjøpe middag, gikk jeg meg rett på denne skjønnheten!
Hortensia er en av mine favorittblomster, og jeg klarte da ikke å dy meg, så denne ble naturligvis med meg hjem... Jeg gravde frem en sommerlig, blå krukke, og vips så ble det vår i vinduskarmen! ;)
Besøket hos mine foreldre viste seg å bli "lønnsomt" det også, for se hva jeg fikk av mamma!!
Den søteste kammerstake med den herligste patina. *Lykke*
Den får stå her i vinduskarmen sammen med hortensiaen en stund, til jeg finner ut hvor den vil passe best! ;)
Da jeg trodde dagen ikke kunne bli stort bedre, kom min kjære hjem med en gledelig nyhet.
Han hadde bestilt tur til Dublin i Mai, og der skal vi blant annet besøke... ...Powerscourt gardens i Wicklow, en av Europas største hager!!!!! Gjett om jeg ble glad!
Der skal vi (les:jeg) suge til oss masse inspirasjon og duften av millioner av blomster og selvfølgelig skal jeg ta masse bilder! Vi skal også spise lunch og shoppe i slottets mange koselige butikker..... Tror dere jeg har begynt å telle ned til avreise eller? :)
(Bildene finner du på Powerscourt's egen hjemmeside).
Ha en fin dag, alle sammen!

fredag

Fikk et spørsmål ang. lysekrone her på bloggen, men finner ikke igjen kommentaren... ;)
Sånn kan det gå, så da er det bare å lage et innlegg.
Vi er ganske så utplukket når det gjelder lysekroner her i butikken akkurat nå.
Heldigvis kan de bestilles, og leveringstiden er forholdsvis rask, så det er bare å bestemme seg så bestiller vi så fort vi kan!

Har du lyst på en, men vet ikke helt hvordan den skal se ut, hjelper vi deg gjerne.
Alle våre leverandører har kataloger å vise til.

En krystallkrone er jo en investering, og noe du har glede av resten av livet dersom du steller pent med den. Utrolig gøy at dette ble "moderne" igjen!
Min mormor har en gammel krystallysekrone hengende, og da jeg var mindre var jeg utrolig fasinert av denne vakre lampen. Mange tror at en lysekrone krever stor takhøyde og store rom, men dette kommer selvfølgelig helt an på lysekronen.
Den blir uansett et blikkfang! ;)

NYHET

Fra Saint tropez...
Nå begynner faktisk vårkolleksjonene å komme inn til butikken....
En smule tidlig om man stikker nesa ut av døra, men det gjør vel ingen ting!
Vi venter utrolig masse fint fra våre leverandører i tiden som kommer, så det er bare å følge med! Har du en fin pologenser kan du jo bruke den under de fineste sommertoppene dine dersom du ikke klarer å vente. ;)
Denne toppen er i 100% bomull, og føles nesten ut som gas. En litt "grov" bomullskvalitet med andre ord.... Den kom i fire forskjellige farger.
Fargene på bildet lyver litt da den grå ser nærmest grønn ut på dette bildet.
Utrolig deilig kvalitet!
Når det er sagt så minner jeg om januarsalget.
Vi har masse fint hengende i butikken, til kjempe fine priser, ta turen innom og se selv.

torsdag

TILBUD!

Denne jernsenga fra Housedoctor har vi i utstilling i butikken, bare i hvit.
Nå kan den bli din til kun 3900,- (20% rabatt).
Senga passer utmerket som "daybed" hvor som helst i huset, eller også på prinsesserommet!
Utrolig fin og nostalgisk. Den måler 90x200 cm som er et standart mål på både fjær- og skumplastmadrasser. Fjærmadrassen i utstillingen kan selvfølgelig kjøpes med.
Housedoctor har nå lagt ut sin nye vår/sommer katalog på sin hjemmeside, og den kan du bla i om du klikker her.....
Dette kaller jeg en skikkelig vinter....
Hos oss ligger gradestokken stabilt rundt 16 minus på dagtid og det synes jeg virkelig er mer enn nok. Hører fra folk rundt omkring som forteller de har våknet til over femogtyve minus på nattestid, og det er kaldt det når man ikke er vant til det! Min morfar i Sverige kunne fortelle at der hadde det vært rundt -35 grader her om dagen, og da han hørte om Røros med sine -41 sa han: Ja men på Røros, der er det kaldt der! haha... -35 eller -41 er vel ett fett mener nå jeg! Uansett kaldt! ;)
Hos oss har vannet fryst i natt.
Det er ulempen med å bo i gamle hus.
Uansett hvor fine gråsteinsmurene er, så hjelper det lite når de ikke er tette...
Dette bildet tok jeg i dag, på tur til jobb
(riktignok med mitt gamle kamera)!
Trondheimsfjorden oser - og røyken er så tett at man kan ikke engang skimte Lensvikfjellene på den andre siden... Vakkert!!! :)
Uansett kulde så foretrekker jeg dette foran stiv kuling og regn.

tirsdag

TILBUD!

Verdens søteste tøfler fra Lisbeth Dahl...
.... er strikket for hånd i 100% ull, og ser ut som ballerinasko! ;)
Nå får du dem 20% rimeligere her i januar.
Praktiske, samt fine å se på.
Har disse selv, og føler meg alltid litt ekstra fin når jeg går hjemme med disse på føttene, selv til mine styggeste joggebukser! :)
Som du ser er sålene i filt, noe som gjør dem behagelige og varme.
Finnes i 3 størrelser: 35/36, 37/38 og 39/40.
Du må også ta turen innom for å bla i den nyeste brosjyren fra Noanoa.
Her kommer det utrolig masse fint i de neste ukene!

mandag

Velkommen 2010!!

Dette året tror jeg blir bra! :)
I dag var det utrolig godt å komme på jobb etter å ha hatt juleferie. Selv om jeg har jobbet litt i "ferien", føles det ut som en evighet siden jeg var her sist!
Jeg er en person som har vanskelig for å sitte stille for lenge i gangen, og julen her varte nok litt for lenge for min del kjenner jeg! Men nå er jeg igang med nye planer og prosjekter, føler meg kjempe opplagt og super kreativ, så det skal bli spennende å se hvor lenge det varer! ;)
I dag ryker den siste julepynten for min del! Juletreet har stått i stua lenge nok!
Nå fyller jeg huset med hvite blomster og lettere tekstiler og drømmer om lysere tider!
Jeg har også planer om å møblere om litt i stua, og kanskje male litt her og der, så vi får se hvordan det blir tilslutt! Forandring fryder, og ofte er det ikke så mye som skal til!
Selv om det fortsatt snør i bøtter og spann, og værdamene melder opptil 15 minusgrader i uka som kommer, drømmer jeg om våren! Bare noen måneder igjen før gresset begynner å spire og de første blomstene viser seg i veikanten. Tenk på det du!! ;)
Jeg ser frem til 2010.
Til nye utfordringer og til å ta fatt på alle prosjektene jeg planlegger hjemme.
Jeg ser også frem til et nytt bloggeår, da jeg fikk nytt kamera i julegave av mannen i huset.
Mye nytt å sette seg inn i, da jeg er heller dårlig på å lese bruksanvisninger,
men jeg lærer noe nytt hver dag, så om ikke så altfor lenge kanskje dere får se resultater her på bloggen! :)
Her i butikken kicker vi igang det nye året med januarsalg!!Nå kan du gjøre et kjempe kupp på en mengde klær!!!

Vi kjører fra 20 til 60% på klær fra Saint tropez, noanoa og part two.

50% på alle julepynt, i tillegg til gode tilbud på møbler og annet interiør!

Velkommen!